1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Jalubí doma nestačili na Huštěnovice


Branky


7

Jeden z favoritů letošního ročníku přijel na hřiště Jalubí, kde získal všechny 3 body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase toho k vidění mnoho nebylo

Hosté byli od první minuty na hřišti lepším týmem. Hlavně hostující kanonýr Hlúpik nastřelil několikrát brankovou konstrukci, která možná zvoní v uších divákům ještě pořád. Domácí fotbalisté však veškeré snahy hostů přečkali a když se neurodila žádná z šancí hostů, do kabin šly oba mančafty za stavu 0:0.

Góly padaly až v závěru utkání

Ihned na začátku druhého poločasu oraítkoval opět exligový kanonýr Hlúpik brankovou konstrukci. Pro domácí tým to však ještě brankou neskončilo. To co se nepovedlo v prvním a na začátku druhého poločasu, se Hlúpikovi povedlo v 74. minutě zápasu. Huštěnovice po hezky zahrané standartce našli právě jmenovaného Hlúpika, který hlavou poslal hosty do vedení. Další branku hosté přidali po nedůrazném odkopu domácích v 82. minutě, kdy se trefil Pisklák. Jiskřičku naděje pro Jalubí ještě vykřesal Večeřa, který ze závaru před vápnem hostů dokázal vsítit kontaktní branku. Bohužel pro domácí mužstvo to byla branka jediná. Huštěnovice tak potvrdily formu a vezou si z Jalubí všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Jalubí
Filip Grebeníček - trenér: Huštěnovice byly od první minuty fotbalovější. Hlavně hostující Hlúpik nám dělal problémy. Hosté byli lepší a my jsme se snažili vyrovnat rozdíl bojovností. Huštěnovice dle mého názoru budou asi nejfotbalovější tým soutěže.

TJ SOKOL Huštěnovice
Marek Střítecký: Myslím si, že jsme byli celý zápas lepším týmem a soupeře jsme do žádných větších šancí nepustili. Bohužel jsme opět doplatili na neproměňování tutovek, díky čemuž jsme soupeře drželi ve hře. Naštěstí to pro nás dobře dopadlo, vezeme tři body a odstartovali jsme novou sezónu podle plánu.



Sestavy



TJ SOKOL Huštěnovice
J. Mačuda [-] - M. Střítecký [-] , R. Balajka [-] , F. Hlúpik [-] , M. Bruštík [-] , O. Šuranský [-] , P. Kanyza [-] , P. Konečný [-] , T. Pisklák [-] , O. Adamík [-] , L. Grebeň [-]

Počet diváků: 321. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - BOTEK Jan (N), HRUBOŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Dominik Frühauf
Tip experta: výhra hostů

Budu vycházet z jarní tabulky. Jalubí bojovalo o záchranu, zatímco Huštěnovice vítězily.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů