0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou předních celků skončil lépe pro hosty


Branky


6

Fotbalisté Kněžpole dokázali proti nevyzpytatelnému Strání vyhrát před jeho vlastními fanoušky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Fotbalisté Kněžpole přijeli v oslabeném počtu. Od začátku bylo aktivnější spíše domácí Strání. Za zmínku v prvním poločase zejména šance Fruhaufa, který však neproměnil. Když se neujala ani jedna z nespočtu šancí, šly oba celky do kabin za stavu 0:0, z čehož měli radost zejména hosté. 

Rohový kop nakonec rozhodl celý zápas

Ihned na začátku druhého poločašu, konkrétně ve 47. minutě se prosadilo hostující mužstvo. Po rohovém kopu, se odražený balón dostal na vápno, kde si ho našel Večeřa a i díky dvěma tečím se míč dostal za záda bezmocného brankáře domácích. Od té doby hostující mužstvo na ofenzivu prakticky rezignovalo a soustředilo se na ubránění hubeného náskoku. To se jim nakonec i podařilo a výsledek tak zůstal nejtěsnějším možným rozdílem pro hosty.



Ohlasy k zápasu


FC Strání B
Dominik Fruhauf: Tým Kněžpole přijel viditelně oslabený. Od začátku jsme měli navrch a více ze hry. Šancí jsme měli tunu, ale každou jsme spálili. Dalo by se říct, že každý náš útočník a záložník zahodil alespoň jednu šanci. Je to pro nás velké zklamání, mohli jsme hrát tisíc minut, ale gól by nepadl. Měli jsme vyhrát, ale bohužel jsme na to neměli. Chtěli jsme prolomit sérii proher proti hostům, ale asi si budeme muset počkat do jara.

TJ Sokol Kněžpole
Filip Hančík: Za velice horkého počasí se utkala dvě mužstva, která nechtěla udělat žádnou chybu. Domácí byli od úvodu aktivnější, lépe kombinovali a byli více na míči. Také byli daleko nebezpečnější. Nám chybělo šest hráčů, takže jsme se nemohli dostat pořádně do hry. Sestava byla hodně slátaná, i proto jsme se prali nejenom s počasím, ale i s kombinací. Část utkání jsme pouze nakopávali balony dopředu. Trošku jsme se zlepšili až v závěru prvního poločasu, kdy jsme se osmělili a byli o něco aktivnější na míči, k žádným brankovým příležitostem to ale nevedlo. Domácí měli jednu šanci, trefili břevno, také jsme přečkali několik pološancí, které rovněž mohly vést k brance. Ani po přestávce se obraz hry vůbec nezměnil. My jsme díky povedené standardní situaci šli hned ve 47. minutě do vedení. Gól nás nakopl, snažili jsme se být aktivní, ale ve vedru nám docházely síly. Domácí byli fotbalovější, začali hrozit po stranách, z centrů, které jsme si pohlídali. Velmi srdnatě jsme blokovali jejich střely, nedovolili jim pořádně vystřelit na bránu. Posledních deset minut bylo plně v režii Strání B, které nás zavřelo na vlastní polovině a my už jenom spoléhali na brejky. Díky bojovnému výkonu jsme ale uhájili velmi cenné vítězství. Zápasu by zřejmě slušela remíza. Já jsem rád, že jsme ukázali morálku a charakter. Skvěle jsem se vypořádali s počasím i početnou marodkou a ze Strání odvezli všechny body. Pochválit ale musím i soupeře. Domácí mají velmi hezké hřiště i celý areál. Stejně jako vždy byli velmi vstřícní a zase se hrál pohodový zápas. S tímto týmem se nám hraje velmi dobře nejen díky příznivým výsledkům. Strání patří mezi mužstva, která chtějí hrát fotbal. Při utkání vždycky panuje příjemná atmosféra. Naši kluci odvedli velmi dobrý a zodpovědný výkon. Všichni zaslouží obrovskou pochvalu. Ukázali morálku a charakter.



Sestavy


FC Strání B
R. Zámečník [-] - J. Gabriš [-] , J. Mimochodek [-] , P. Fruhauf [-] , O. Kolaja [-] , J. Motola [-] , R. Holuša [-] , O. Gabriš [-] , P. Miklovič [-] , D. Eliáš [-] , J. Mikláš [-]

TJ Sokol Kněžpole
F. Hančík [-] - M. Belák [-] , M. Haša [-] , T. Flíbor [-] , T. Hubáček [-] , A. Maršálek [-] , J. Fránek [-] , F. Jančík [-] , T. Večeřa [-] , V. Remeš [-] , D. Hančík [-]

ŽK: 75. O. Gabriš - 41. J. Fránek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - POPELKA Bohumil (N), KOSTELANSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Roman Martiš
Tip experta: remíza

1:1 - Strání je sice na koni, ale Kněžpole potřebuje zabrat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích