2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 10:15

4.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tak konečně. Domácí fotbalisté mají první 3 body


Branky


74. D. Kocman , 87. T. David
6

Souboj dvou mužstev, které na tom s body nejsou nejlépe, vyzněl lépe pro Derflu, která tak získala svoje první body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankáři byli připraveni

V prvním poločase jsme se nakonec branky nedočkali. I když hodně blízko k ní měli spíše domácí, kteří zejména první dvacetiminutovku svého soupeře tlačili a bohužel pro ně, žádnou svou šanci nedokázali využíti. Do kabin tak šly obě mužstva za stavu 0:0. 

Slovácko to nakonec prolomilo

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva s tím, že potřebují za každou cenu vyhrát. Stále víc a víc však zápas nasvědčoval tomu, že moc branek neuvidíme a pokud ano, tak bude rozhodující. Slovo si v 74. minutě vzal domácí Kocman. Ten po samostatném úniku zakončil na vzdálenější tyčku. V 87. minutě dal definitivní tečku za utkáním David, když využil brejkovou situaci a nedal hostujícímu brankáři šanci. Mužstvo ze St. Města tak zvítězilo 2:0 a připisuje si první 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko C
Radek Blažek: Včerejší zápas na hodně dobré úrovni. I fanoušci říkali, že to bylo koukatelné. První byl vyrovnaný a nakonec skončil bez branek. Druhý poločas byl taktéž vyrovnaný, ale nakonec i hosté měli šance. Naštěstí jsme to dotáhli do vítězného konce. Museli jsme vyhrát, jsme rádi, že jsme to konečně zlomili a herně to bylo dobré, nebylo to zlé. Doufejme, že jsme naskočili na nějakou vítěznou vlnu a budeme v tom pokračovat.

SK Jalubí
Filip Grebeníček - trenér: Prvních 20 minut byli domácí aktivnější a vypracovali si i několik šancí, které fantasticky vychytal náš gólman. Po 20 minutách jsme hru srovnali, ale pořád nás srážela zbrklost a individuální nekvalita. Do druhého poločasu jsme nastoupili opět se zlepšeným výkonem a vytvořili si během 10 minut 5 stoprocentních šancí, ale bohužel opět tomu buď něco scházelo a nebo vytasil perfektní zákrok domácí brankář. Po této pasáži bylo jasné, že zápas rozhodne jediná branka a kdo ji dá ten vyhraje. Více štěstí nakonec měli domácí. Bohužel bez vstřeleného gólu nemůžeme pomýšlet na plný bodový zisk. Remíza by zápasu podle mě slušela více.



Sestavy


1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - M. Svoboda [-] , D. Kocman [-] , P. Kříž [-] , A. Balaštík [-] , T. David [-] , H. Liavynets [-] , M. Zatloukal [-] , F. Čech [-] , R. Blažek [-] , M. Mareček [-]

SK Jalubí
L. David [-] - A. Dobiáš [-] , M. Večeřa [-] , T. Gajdorus [-] , M. Vrábl [-] , P. Horák [-] , T. Kolář [-] , P. Klajn [-] , J. Gajdošík [-] , Z. Trefilík [-] , D. Dobiáš [-]

ŽK: 77. R. Blažek , 78. M. Zatloukal , 83. M. Mareček - 65. P. Klajn , 81. P. Horák .
Počet diváků: 213. Rozhodčí: Mahdal Václav - KOROLOVYCH Volodymyr, KUBÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Roman Martiš
Tip experta: výhra domácích

1:0 - Bude to těžký souboj pro oba momentálně celky budou soupeřit o poslední flek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích