Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas skončil hokejovým výsledkem. Hosté berou všechny tři body.


Branky


5

Babice zabraly a vyhrály 4:3. Za hosty se blýskl dvougólový Sanchéz. Za domácí odpověděl stejnou mincí Žůrek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dalekonosná střela Sedláře poslala domácí do vedení

První branka padla hned v 8. minutě utkání. Sedlář si míč navedl na svou silnější nohu a z 20 metrů poslal domácí do vedení. Vyrovnání skóre přišlo ve 32. minutě zápasu. Domácí obránce nechtěně zašlápl míč a namazal tak Petruchovi, který míč protlačil do sítě. To bylo v prvním poločase všechno a oba celky se tak rozešly smírně v první půli 1:1. 

Sánchez v 90. minutě rozhodl utkání

Po změně stran to byli hosté, kteří se ujali první vedení. Bilavčík si krásně navedl balón a z velkého vápna trefil na 1:2. Po zbytečném zákroku v 61. minutě přišla na řadu penalta. Té se ujal Žůrek a nedal hostujícímu brankáři šanci. 79. minuta zápasu a v akci opět Sánchez. Ten za přispění domácí obrany dostal míč do sítě a Babice tak rázem vedly 2:3. 86. minuta zápau a v akci prozměnu opět Žůrek. Toho pěkným pasem našel standartně dobře hrající Sedlář a Žůrek pak krásnou střelou obstřelil gólmana. Když už si všichni diváci mysleli, že se oba celky rozejdu smírně, napřáhl ze 30 metrů Petrucha dalekonosnou střelu, která sice orazítkovala pouze břevno, ale naštěstí pro hosty se nejlépe zorientoval Sánchez a vystřelil Babicím 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Bílovice
Adam Žůrek: Kdybych měl zápas nějak shrnout, tak je to zklamání. Určitě jsme měli brát 3 body. Byli jsme lepším týmem. Opět dostáváme góly po vlastních chybách.

Babice
Feris Sánchez: Za mě zasloužená výhra, i když domácí nás hodně potrápili, ale my jsme jim dali spoustu šancí nás o body obrat. Za mě tři bodíky jsou pro nás více zasloužené.



Sestavy


TJ Bílovice
M. Valeš [-] - P. Hlaváček [-] , E. Gajdošík [-] , J. Sedlář [-] , Z. Zlámal [-] , J. Janota [-] , E. Lukašík [-] , J. Zlámal [-] , M. Hanák [-] , V. Ondrůšek [-] , A. Žůrek [-]


ŽK: 15. E. Lukašík - 65. M. Petrucha .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Bednář Roman - ZLÁMAL Pavel (N), LITOŠ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Dušan Bruštík
Tip experta: remíza

Bílovice jsou doma silné, ale Babice je potrápí a body se budou dělit. 2:2

Tip: remíza

Tip: výhra domácích