Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:00

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jalubí doma padlo a hosté od slovenských hranic berou tři body


Branky


6

Zápas s nádechem hodové zábavy skončil lépe pro hosty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v rozmezí 4 minut znamenaly vyrovnaný poločasový výsledek

Hned v 6. minutě utkání šli domácí fotbalisté do vedení. Hostující stoper chyboval při rozehrávce a Čegánek mu vzal míč, kterým nepompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Hosté však se svou odpovědí nenechali dlouho čekat. Míč vedený po levé straně dal Kolaja pod sebe a Gabriš zakončil z voleje k tyči. S takovým výsledkem šly oba celky do kabiny. 

Hosté urvali zápas pro sebe

V 59. minutě se po ose Motola - Fruhauf - Gabriš dostal míč až na posledního jmenovaného Gabriše a ten zprava svým druhým gólem v zápase uklidil k protější tyči. Strání už si ve zbytku zápasu hlídalo výsledek a těsně před koncem se dočkalo pečetění stavu. V 89. minutě zápasu se prosadil hostující Pavluš, když si na vápně sklepl míč s Patrikem Fruhaufem a propálil brankáře střelou do levé šibenice. Konečný stav zápasu tak ukazoval 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Jalubí
Filip Grebeníček - trenér: Po výhře z minulého týdne jsem po hráčích chtěl, abychom to potvrdili doma v hodovém zápase. Ale od první minuty bylo jasné, že stejné nasazení a drajv jako v minulém zápase nebude. I přesto jsme ve 4 minutě šli do vedení. Náš výkon, hlavně ve druhém poločase byl velmi špatný, alibistický a místama jsem některé hráče nepoznával.

FC Strání B
Dominik Fruhauf: Hodový zápas pro oba tým. Se spoustou faulů a dohadování o správnosti rozhodnutí sudího. V některé chvíle i debatní kroužek. Nejsme zvyklí hrát dopoledne a ještě k tomu po hodové zábavě. Ale jsem rád, že jsme se konečně na hřišti našli a hráli svou hru. Teď máme doma derby s Březovou, tak by to chtělo tak pokračovat.



Sestavy


SK Jalubí
L. David [-] - P. Dobiáš [-] , D. Blaha [-] , M. Večeřa [-] , A. Čagánek [-] , T. Kolář [-] , P. Klajn [-] , M. Gajdošík [-] , L. Mach [-] , J. Gajdošík [-] , Z. Trefilík [-]

FC Strání B
R. Zámečník [-] - J. Motola [-] , O. Gabriš [-] , J. Gabriš [-] , D. Frühauf [-] , L. Pavluš [-] , P. Fruhauf [-] , O. Kolaja [-] , P. Havlík [-] , J. Mimochodek [-] , P. Miklovič [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fišera Martin - BEDNÁŘ Roman, ČIKL Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Patrik Trúnek
Tip experta: remíza

Jalubí doma by už nemalo zaváhať aj keď to tipujeme na remízku

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích