3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jako nebe a dudy. Tak by se dalo shrnout letošní počínaní domácích oproti loňsku


Branky


6

Domácí fotbalisté jsou v letošní sezóne jako znouvzrození a v tabulce prochází jako nůž máslem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beránek a Dvouletý určili ráz zápasu

Domácí fotbalisté se ujali vedení ve 29. minutě zápasu. Beránek se po hezkém uvolnění na hranici pokutového území prosadil hezkou střelou k tyči. Ve 34. minutě to už bylo vedení o dvě branky. Výborně a ve formě hrající Dvouletý se po samostatném úniku ocitl před hostujícím brankářem sám a tváří v tvář se nemýlil. Střelou k tyči uzavřel poločasový výsledek na 2:0 po domácí mužstvo. 

Pohodovou výhru o 3 branky pečetil Hyrák

62. minuta zápasu a fanoušci s napětím čekají, co se stane. Domácí fotbalisté kombinuji ve stylu tiki taka. Na konci téhle krásné kombinace se ocitá Hyrák a nedává hostujícímu brankáři vůbec žádnou šanci. Do konce zápasu se hraje už jen udržovací fáze zápasu a tak se není čemu divit, že oba celky jdou do kabin za stavu 3:0 pro Nedakonice. Ty tak zažívají velmi povedenou sezónu. Oproti loňské, ve které až do konce bojovaly o záchranu, je to obrat o 180 stupňů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nedakonice
Michal Lukůvka - trenér: Utkání, ve kterém jsme dominovali od začátku do konce. Po prvním poločase jsme vedli 2:0 a náskok mohl být ještě větší. Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, soupeř se zaměřil na dlouhé balóny a standartní situace. Po navýšení na 3:0 bylo o zápasu rozhodnuto. Nebýt několika výborných zákroků brankáře hostů a neproměňování šancí, mohl být výsledek daleko vyšší.




Sestavy


TJ Sokol Nedakonice
V. Hasník [-] - J. Mojžíš [-] , T. Beránek [-] , O. Králík [-] , T. Král [-] , D. Madzia [-] , D. Kopčil [-] , O. Dvouletý [-] , P. Šoustek [-] , O. Juřena [-] , J. Hyrák [-]

SK Ostrožská Lhota
P. Jakoubek [-] - M. Jegla [-] , P. Radoch [-] , M. Machala [-] , O. Zalubil [-] , T. Fantura [-] , J. Štergenich [-] , F. Pavlas [-] , K. Horák [-] , R. Grebeň [-] , D. Bílek [-]

ŽK: 64. T. Král , 77. J. Reinberk - 55. K. Horák .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - HORÁK Petr (N), KRÁTKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Patrik Trúnek
Tip experta: výhra hostů

Nedakonice idú spanilú jazdu, stopku im dá Lhota

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích