3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota doma žádné překvapení nepřipustila a s Jalubím se poradila poměrně hladce


Branky


5

Hostující mužstvo nedokázalo vyhrát a krčí se na posledním místě tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lekce z produktivity

Ve 3. minutě zápasu zahrozili poprvé hosté, ale Čagánek orazítkoval pouze tyč. Další šanci zazdil hostující útočník, když napálil pouze břevno. A jak to tak bývá, i zde platilo to známe nedáš dostaneš. V 17. minutě zápasu se po nedůrazu hostující obrany dostal k míči Machala a pěknou střelou poslal domácí do vedení. Ve 33. minutě to byl opět domácí borec Machala, který se trefil znovu. Nutno dodat, že mu k tomu velkou měrou přispěl hostující brankář svou minelou. Do kabin tak šly oba celky za stavu 2:0 pro domácí. 

Hosté místo kontaktního gólu opět inkasovali

Hostující mužstvo chtělo se zápasem něco udělat. Místo toho však dostali další branku. Ve 49. minutě zápasu se prosadil Fantura, když využil nedokonalé přihrávky hostujícího stopera na brankáře, který míč odkopl pouze na střed hřiště, kde k jeho smůle našel jen levou nohu Fantury. Ten se náramně trefil do šibenice a nebylo co řešit. Ve zbývajícím čase si domácí tým hlídal výsledek a zápas tak skončil 3:0. 



Ohlasy k zápasu



SK Jalubí
Filip Grebeníček: K zápasu jsme jeli bez stabilních opor Gajdoruse, Trefilíka, Vrábla. Navíc se k nim přidali další hráči, kteří jsou nemocní. Sestava byla opět kombinovaná. My vyšli bodově naprázdno nejen gólově, ale i bodově. Bohužel nás sráží individuální nedostatky a chyby, které jsou naši soupeři na rozdíl od nás chopni využit.



Sestavy


SK Ostrožská Lhota
M. Gál [-] - R. Grebeň [-] , L. Beňo [-] , T. Kapusta [-] , D. Pešík [-] , D. Bílek [-] , P. Radoch [-] , M. Machala [-] , O. Zalubil [-] , T. Fantura [-] , M. Jegla [-]

SK Jalubí
L. David [-] - T. Kolář [-] , L. Mach [-] , J. Gajdošík [-] , M. Zapletal [-] , A. Dobiáš [-] , P. Dobiáš [-] , D. Blaha [-] , M. Večeřa [-] , A. Čagánek [-] , P. Klajn [-]

ŽK: 26. D. Pešík , 81. O. Zalubil - 19. P. Klajn , 81. T. Kolář .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Řihák Pavel - KRÁTKÝ David (N), OHAREK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Lhota nebude mít s Jalubím větší potíže a zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích