Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řezníček obdržel šest fíků, Slatiňany si z Nasavrk udělaly dobrý den


Branky


64. V. Losenický - 5. A. Kühr , 10. R. Michek (vl.) , 17. J. Koblasa , 24. L. Rozsypal , 52. D. Drahý , 58. V. Trňák
8

Nasavrky jsou na předposledním místě se skóre 15:37 a sedmi body. Příští utkání sehrají s posledním Horním Bradlem. Slatiňany jsou v polovině tabulce na sedmém místě se skóre 29:20 a patnácti body. Příští utkání sehrají na domácím hřišti proti lídrovi z Miřetic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé čtyři branky rozhodly o zápase

Do utkání vstoupily dva velice mladé týmy, možná nejmladší týmy z celého okresního přeboru. Mírnějším favoritem byl hostující tým, který do utkání vstoupil velice aktivně a bylo vidět, že si jdou za vítězstvím, což se o domácím týmu říct nedá, poněvadž ten kromě dvou šancí na hřišti jakoby nebyl. Hosté ve 24. minutě víceméně rozhodli o osudu celého utkání, kdy vedli 0:4. O tyto branky se postaral Kuhr, Koblasa, Rozsypal a vlastním gólem Michek. Zbylých dvacet minut se domácí stále trápili, a tak si šance vypracovávali hosté, které svůj náskok nenavýšili, tudíž se do kabin šlo za stavu 0:4.

Nasavrky nedokázaly výrázně snížit

Do druhého poločasu vstoupili domácí o něco lépe a snažili se se zápasem ještě něco udělat. Na hostích bylo vidět, že hráli volnějším tempem, čehož domácí využili a dostávali se do šancí ohrozit branku Teplého. Hosté, přestože hráli volnějším tempem, tak dokázali vstřelit dvě rychlé branky, které je poslali do šestibrankového vedení. Trefil se Trňák a Drahý. Brankář Teplý si držel čisté konto, jenže to mu v 64. minutě překazil snižujícím gólem na 1:6 Losenický, který tak pokračuje ve střelecké formě. Zbylých třicet minut se utkání pouze dohrávalo, poněvadž o vítězi bylo rozhodnuto. Zasloužené vítězství hostů, kteří si připisují další tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Zápas jsme vůbec nezvládli, jelikož jsme dostali gól už první minutě po střele cca z třiceti metrů, kvůli silnému slunci a i moji chybou prošel do brány. Druhý gól byl nešťastně stečovaný míč, který mě přehodil a potom už k tomu asi není třeba říkat nic víc.

Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: V utkání jsme byli posíleni dvěma hráči A týmu, kteří mohli hrát po karetním trestu až s námi v neděli. Tato možnost se hned projevila, protože v prvním poločase, až na dva ojedinělé pokusy neexistovalo na hřišti jiné mužstvo než naše. Poměrně lacině obdržené góly rychle srazily mladou nasavrckou sestavu. V druhé polovině jsme začali hrát volnějším tempem a pouštěli domácí do šancí, které nicméně neproměnili a kromě penalty a našich dvou gólů se již nic výraznějšího nestalo.



Sestavy


FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - T. Pecina [-] , J. Houba [-] , V. Holec [-] (46. T. Dostálek [-] ) , T. Novák [-] (46. J. Vojíř [-] ) , V. Losenický [-] , D. Švadlenka [-] , R. Pešek [-] , M. Doležal [-] , V. Řezníček [-] (65. D. Vondráček [-] ) , R. Michek [-]

Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - A. Kühr [-] , J. Kolář [-] (9. L. Rozsypal [-] ) , J. Koblasa [-] (63. V. Stryka [-] ) , D. Drahý [-] (69. B. Příkaský [-] ) , V. Trňák [-] , S. Opavský [-] , P. Venzara [-] , O. Drahý [-] , F. Harsa [-] , M. Vích [-] (56. L. Slavík [-] )

ŽK: 68. V. Losenický - 55. D. Drahý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUTŘÍN Jaroslav - KUTŘÍN Jaroslav, BEDNÁŘ Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 10:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:44
Ondřej Nepovím

Expert: Dominik Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Potkávají se mladý týmy, kde budou mít navrch Slatiňany.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:17

Tip: výhra domácích