Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel dopadl lépe pro mladý tým z Nasavrk


5

Horní Bradlo je i po dvanácti zápasech na posledním místě s nula body a skórem 11:62. Poslední utkání odehrají v Miřeticích. Nasavrky jsou na jedenáctém místě se skóre 20:38 a deseti body. Poslední utkání odehrají na domácí půdě proti Bítovanům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali dvěma vstřelenými góly

Utkání zahájili kupodivu lépe domácí, kdy prvních deset minut zatlačili hostující celek před jejich svatyni. Pár nadějných příležitostí využito nebylo. Hosté se rozjížděli pomalu  pomaleji, ale ve 14. minutě jim byl odpískán přímý kop. Míč si postavil Doležal a vyslal na domácí bránu nemastnou neslanou střelu, která ale domácímu brankáři vypadla z rukavic a hostující Houba dorážel do prázdné brány, 0:1. Poté se hosté uklidnili a byli o trochu lepší na balónu. Ve 24. minutě navýšili, kdy po pěkné samostatné akci Losenického se skóre změnilo na 0:2. Druhá část poločasu se odehrávala se šancemi na obou stranách, ale gólovou tečku už žádná z nich nepřinesla. Do kabin šli hosté s dvoubrankovým vedením.

Bradlo snížilo, ale nic víc se nestalo

Domácí celek vstoupil do druhého poločasu aktivněji, ale své příležitosti nevyžil. Přišel tedy trest, kdy skóre navýšil opět Losenický, a to už na 0:3. Domácí se nevzdávali a snažili se bojovat, což přineslo své ovoce, kdy v 74. minutě snížil po pěkné akci Večeřa. Domácí tedy snížili skóre na dvoubrankový rozdíl. Jenže poté udělají opět šílenou chybu, kdy domácí brankář nesmyslně rychle rozehrál a náhral míč přímo na kopačky Vykoukala, který navýšil skóre na 1:4. Kupodivu to domácí nedorazilo a snažili se se skórem ještě něco udělat. Po trestném kopu snížil na 2:4 Kroutil.  Utkání mělo náboj a po pěkné přihrávce Pospíšila dostal skákavý balón Hájek a vyslal krásnou střelu pod břevno, ale hostující brankář předvedl skvělý zákrok a vyrazil míč na rohový kop. Místo toho, aby to bylo 3:4, tak se skóre zastavilo na na konečných 2:4.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Když už utkání dobře začneme a jsme lepší než soupeř, tak pak dostaneme branku z trestného kopu, kdy se opakují neustále základní věci důslednosti při obranných standartkách. Herně to nebylo špatné, ale je to po vápno. Na góly se nadřeme a strasně lehce je dostáváme. Bohužel se nám zranil Semerád. Hostům z Nasavrk gratuluji k vítězství.

FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Moc pohledný fotbal se nehrál, ale důležité byly tři body. Po celý zápas jsme byli o krok napřed a nakonec zaslouženě zvítězili.



Sestavy


Horní Bradlo
- J. Tesař [-] , P. Vykoukal [-] , J. Semerád [-] (11. K. Brajila [-] ) , M. Secký [-] , I. Pospíšil [-] , M. Nepovím [-] , M. Nepovím [-] , J. Kroutil [-] , D. Večeřa [-] , J. Hájek [-] , L. Dalecký [-]

FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - T. Dostálek [-] (62. P. Vykoukal [-] ) , J. Houba [-] (69. D. Vondráček [-] ) , T. Novák [-] , D. Švadlenka [-] (66. V. Holec [-] ) , V. Losenický [-] , V. Řezníček [-] , R. Pešek [-] , M. Doležal [-] (79. V. Stýblo [-] ) , P. Pecina [-] , R. Michek [-]

ŽK: 39. J. Hájek , 44. I. Pospíšil , 82. J. Kroutil - 72. V. Holec , 82. V. Stýblo , 84. P. Pecina , 84. R. Pešek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Prokop Lukáš - DAVID Julius (N), KRPÁLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 15:42

Tip: výhra domácích

Poslední šance pro Bradlo získat 3 body na domácím hřišti. Souboj ze spodu tabulky bud vyrovnaný

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:46
Ondřej Nepovím

Expert: Artur Kot
Tip experta: výhra hostů

Horní Bradlo bude opět bez bodu a mladý tým Nasavrk je porazí.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:07

Tip: výhra hostů