2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

24.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlubina po další výhře vede tabulku o pět bodů!


Branky


8

Ve 24. Kole přivítala Hlubina na domácí půdě Bospor Bohumín. První půle přinášela víceméně nepřesnosti v zakončení a to hlavně na straně domácích, kteří si vytvářeli více šancí, ale nedokázali je proměnit. Ve druhé půli se to však změnilo a těžili z toho hlavně hlubinští. Utkání navštívilo přes 300 diváků!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatná finální fáze

Lepší vstup do utkání měli spíše hosté, kteří hned po nákopu domácích v 1. minutě dokázali vybojovat balón a následně Bohumín chtěl poprvé zaútočit, ale zakročila také dobře postavená obrana domácích. Hned v téže minutě vyslal první střelu bohumínský hráč, ale jeho pokus šel nad bránu. Ve 4. minutě se domácí hráč Jan Marciňa odhodlal k dalekonosné střele, ale jeho pokus šel vedle brány. V 7. minutě Denis Látal skvělé prošel, ale obrana domácích jeho pokus o centr zablokovala. Hned v následující minutě Boris Förster chtěl prověřit brankáře, ale jeho tvrdá rána šla nad bránu. Po nepříliš dobrém rohovém kopu Hlubiny mohl rozvinout rychlý protiútok Bohumín, ale v čas proti tomu zakročila domácí obrana a následoval roh. Pěkný centr na hlavu hostujícího hráče nakonec ovoce nepřinesl, hlavička skončila vedle brány. Nutno dodat, že hlavně začátek nebyl ze strany domácích úplně optimální a svými chybami mohli hlubinští zapříčinit, že hosté vstřelí úvodní branku. To se však nestalo, přestože v probíhající 17. minutě kopali hosté přímý kop, skvělý centr na zadní tyč našel hráče Bohumína a ten hlavičkou prověřil brankáře domácích Otoupalíka, který musel vytáhnout míč na roh. Ve 23. minutě po faulu na hranici vápna měla Hlubina k dispozici přímý kop, ten si vzal na starost Jaromír Frébort, ale jeho střela mířila vedle brány. Hned v následující minutě Bohumín šel do brejku, jeden z hráčů hostů centroval z levé strany, ale skvělý zákrok vytáhl opět skvělý Otoupalík, přestože celé akci nakonec předcházel ofsajd. Ve 36. minutě vyslal z levé strany Förster centr, který našel hlavičku jednoho z hráčů domácích, ale bohužel tento pokus šel těsně vedle brány. V probíhající 39. minutě vystřelil jeden z hráčů hostů zpoza vápna, ale opět šlo o nepřesný pokus. Ve 44. minutě nepředvedl úplně jistý zákrok brankář domácích proti centru hostujícího hráče mu míč vypadl z rukou, ale naštěstí pro domácí fanoušky balón nakonec zkrotil.

 

 


Skvělý vstup

Start domácím vyšel skvěle, když už ve 47. minutě hlavičkou otevřel skóre domácí Badalyan – 1:0. V 51. minutě došlo ke zranění hostujícího hráče Jakuba Brejchaře, který musel bohužel pro bohumínské vystřídat. V 56. minutě se ocitl sám před brankářem Marciňa, ale z úhlu bránu netrefil. V 63. minutě prověřili hlubinští hostujícího brankáře lehký obstřel Kodeš vytěsnil na roh, ze kterého domácí nic nevytvořili. V 69. minutě se sám před brankářem objevil Förster, jenže tvrdou střelou nechal vyniknout pouze hostujícího brankáře Kodeše. Z protiútoku se dostali hosté k hlavičce, ale ta mířila vedle brány. Hlubinští mohli být v relativním klidu až v 76. minutě, kdy míč do brány dotlačil Kalay a zvýšil vedení Hlubiny na 2:0. Je i možné, že šlo o vlastní gól. V 83. minutě další pokus domácích z větší vzdálenosti, tentokráte ale přímo do prostoru, kde stál brankář a ten míč chytil do náruče. V nastavení málem centr domácích zapadl do brány hostů, ale naštěstí pro brankáře se tak nestalo. Následně domácí hráč trefil z protiakce břevno, když už se zdálo, že sníží stav utkání, přestože byl sám před bránou, tak střelu z první nedostatečně zkorigoval. V posledních 7 minutách domácí jakoby přestali hrát a nabízeli svému soupeři zbytečné příležitostí ke snížení. Nakonec hlubinští dokázali závěr utkání přežít a v domácím utkání proti Bohumínu zvítězili 2:0.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - O. Jurčák [-] , J. Nevřela [-] , J. Frébort [-] , P. Macíček [-] (58. J. Hrušovský [-] ) , D. Látal [-] (58. R. Kalay [-] ) , G. Badalyan [-] (75. T. Bělíček [-] ) , M. Sasko [-] (46. M. Blahuta [-] ) , B. Förster [-] (79. A. Foniok [-] ) , D. Dybal [-] , J. Marciňa [-]

FK Bospor Bohumín
J. Kodeš [-] - O. Václavíček [-] , P. Bloksch [-] , M. Noga [-] (73. P. Brak [-] ) , J. Kodeš [-] , O. Kubík [-] , M. Sporysz [-] , S. Fulier [-] (61. V. Kubinski [-] ) , F. Hanus [-] , J. Blejchař [-] (52. A. Karčmář [-] ) , J. Ferenc [-] (61. M. Gaži [-] )

Počet diváků: 323. Rozhodčí: MALÝ Tomáš - JANEČEK Jan, GANAJ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích