2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

27.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlubinští poráží Krnov a postupují do MSFL!


Branky


8

Ve 27. Kole hrála Hlubina druhé domácí utkání v řadě, tentokráte na domácí půdě přivítali hlubinští FK Kofolu Krnov. Utkání moc kvality ale nepřineslo, chvílemi to moc nepřipomínalo divizi F. V první půli zaznamenal své první dvě trefy v hlubinském dresu Macíček a Hlubina byla blízko jak titulu, tak postupu. Druhá půle už připomínala spíše boj a vyhrocené situace, čemuž nepřidal ani výkon rozhodčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříliš povedený přímý kop a míč zapadl do brány

Jako první se v úvodu do útoku tlačili hosté, ale následně jedním nepřesným centrem a nepříliš kvalitní přihrávkou se snažili domácí tlačit k prvnímu zakončení. V 6. minutě centr za obranu poslali hlubinští, ale ten byl na Denise Látala příliš dlouhý. Ve 13. minutě se domácí mohli radovat, z přímého kopu se prosadil poměrně jednoduše Pavel Macíček, který dal svůj první gól za Hlubinu - 1:0. Následně hráči Krnova prověřili brankáře Otoupálika, který předvedl pohotový zákrok. V 18. minutě další pokus domácích, ale také skvělý reflex brankáře hostů Jakuba Řeháčka. Ve 24. minutě se povedlo zvýšit domácím, když po hlavičce Badalyana se dostal k dorážce znovu Macíček, zde už brankář neměl žádnou šanci - 2:0. Okolo 28. minuty dostal žlutou kartu některý z členů realizačního týmu, po té co na adresu rozhodčího vyjadřoval svůj nesouhlas, možná až trošku příliš. Nutno ale dodat, že to bylo po právu, jelikož rozhodčí nepředváděli vůbec dobrý výkon, což dávali najevo obě strany. Během 33. až 36. minuty se na obou stranách brankáři předvedli a svůj tým podrželi. Do konce poločasu už vážnější příležitost na ani jedné straně nepřišla a tak hlubinští odcházeli do šaten s dvoubrankovým polštářem!

Oslavy můžou začít!

Hned z úvodu druhé půle vyslal projektil Badalyan, ale brankář Řeháček předvedl dobrý zákrok. Následný protiútok skvěle hlavičkou přerušil domácí obránce. Ve 48. minutě po faulu poslal nadýchaný centr do vápna Boris Förster, jeho centr našel hlavu jednoho z domácích hráčů, ale tento pokus na bránu nemířil. V 52. minutě opět poslal přímý pokus na bránu Badalyan, ale opět nechal vyniknout brankáře Řeháčka, který s tímto pokusem neměl problémy. V 55. minutě si věřil na pokus Macíček, chtěl završit po svém první gólu za Hlubinu také hattrick, ale jeho tvrdá rána šla přímo do náruče Řeháčka. V 70. minutě po centru domácích se jeden z hráčů dostal k hlavičce, přestože míč skončil v síti, tak to bylo z ofsajdové situace. V 75. minutě vyslal střelu Váňa na brankáře Otoupálika, ale ten přestože chvíli předtím měl drobné problémy, tak tentokráte si míč zkrotil. V 79. další pokus domácích, ale opět nad bránu. V 83. minutě největší šance druhého poločasu dalekonosná střela, kterou vyprodukoval Marciňa trefila břevno hostující branky. V nastaveném čase ještě přišla šance Hrušovského. Z úhlu prověřil připravenost brankáře Řeháčka, ten vyrazil na roh z kterého už hlubinští nic nevyprudokovali. Hned po rohu zazněl hviz hlavního rozhodčího a tak hlubinští mohli začít slavit zisk titulu a vytoužený postup! 

 

Oslavy byly obrovské i s fanoušky na hřišti, tohle jsou pro všechny hráče a trenéry momenty na které nikdy nezapomenou, po skvělé sezóně zaslouženě Hlubina postupuje do MSFL!



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Trenér Zdeněk Skotnica: Cením si další nuly vzadu, ale místama jsme hráli až příliš lehkovážně s pocitem, že se nám nemůže nic stát. Pomohly nám 2góly v první půli, ale lepší soupeř by nás určitě potrestal a na to si budeme muset dávat pozor. Do konce soutěže zbývají 3 zápasy a my chceme i přesto všechno vyhrát. Hráči stále hrají o prestiž, o body, o odměny a hlavně o kádr pro další sezónu! Závěrem bych chtěl poděkovat našim skvělým fanouškům, bez kterých by se úspěchu určitě hůře dosahovalo. Tímto všechny zvu na další utkání do nedalekých Řepišť.




Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - Š. Vykopal [-] , T. Bělíček [-] (75. A. Foniok [-] ) , D. Dybal [-] (46. O. Jurčák [-] ) , J. Marciňa [-] , P. Macíček [-] , D. Látal [-] , R. Kalay [-] (59. J. Hrušovský [-] ) , G. Badalyan [-] (59. M. Sasko [-] ) , B. Förster [-] (68. D. Šindler [-] ) , J. Nevřela [-]

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Igbinoba [-] , M. Sabo [-] , J. Swiech [-] - P. Strážnický [-] , J. Hřivnáč [-] , J. Mráz [-] , N. Tümmler [-] (48. M. Sklenařík [-] ) , M. Burian [-] (54. M. Václavek [-] ) , A. Říha [-] - M. Váňa [-]

ŽK: 6. D. Dybal , 56. O. Jurčák , 68. J. Nevřela , 90. A. Foniok - 62. M. Sklenařík , 84. M. Váňa , 90. J. Mráz .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Nicolas Sýkora
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích, kterým jde o postup do třetí ligy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů