0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín veze bod


Branky


15

Bedřichovští nezvládli druhý domácí zápas v řadě a nechali si odskočit první Šebkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Čistě při pohledu do tabulky byl jasným favoritem před nedělním vzájemným duelem s Měřínem Bedřichov, protože oba celky dělilo 18 bodů. Jenže hosté na jaře opět prokazují, že se jim druhá polovina sezony výsledkově i herně daří lépe a stoupají tabulkou. 

 

Aktuálně okupují šestou příčku a už po deseti minutách se mohli dostat do vedení. Jenže tvrdá střela z hranice vápna šla doprostřed brány, kde stál připravený Bartoň. Další střela na domácí svatyni přišla po 25 minutách, ale ani tentokrát gólman Bedrníků neměl problémy. Domácí o sobě dali poprvé vědět po půlhodině hry, kdy se ve vápně po spolupráci s Divišem uvolnil Tesař, ale jeho střela skončila mimo bránu. Pět minut před půli poslal míč nad branku Dvořáček, který pálil po centru Doška.

 

Ani po přestávce branka nepadla

Po hodině hry se v jediné gólovce objevil Tesař, ale na malém vápně trefil míčem gólmana a Diviš už se k dorážce pořádně nedostal. Závěr zápasu byl velmi emotivní. Padly dvě červené karty. Vždy po dvou žlutých napomenutích a po jedné na každé straně. Domácí hráli přesilovku jen pět minut, protože následně byl vyloučen krajní záložník Tesař. Stejně jako před dvěma týdny doma v derby s Lukami nad Jihlavou, ani tentokrát branka nepadla a soupeři si proto oba do tabulky připsali po bodu. 

 

TJ Sokol Bedřichov / web

 



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
T. Bartoň [-] - V. Došek [-] , J. Vorálek [-] , D. Tesař [-] , M. Neuwirth [-] (62. A. Vašíček [-] ) , P. Štěpánek [-] (46. J. Hruška [-] ) , L. Dvořáček [-] , R. Diviš [-] , J. Vodička [-] , J. Mareš [-] , J. Göth [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Jonáš [-] (59. V. Chlubna [-] ) , T. Bublán [-] , V. Beran [-] (71. J. Benda [-] ) , Z. Vaněk [-] , D. Krčál [-] , V. Rohovský [-] (71. D. Rous [-] ) , L. Pololáník [-] , V. Crkal [-] , M. Hladík [-] (85. M. Souček [-] ) , T. Láznička [-]

ŽK: 14. D. Tesař , 54. J. Göth , 72. J. Hruška , 79. A. Vašíček , 96. J. Vorálek - 26. D. Jonáš , 64. V. Crkal , 96. D. Rous . ČK: 86. D. Tesař - 80. V. Crkal .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: MAAR Michal - ŠIMEK Milan, JANOVSKÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích