Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice rozstřílely mládské béčko 7:0, třikrát se trefil Hezoučký


15

Fotbalisté Dívčic v úvodním jarním kole porazili mládské béčko 7:0. Hosté šli do vedení až ve 22. minutě po gólu Hamáčka. Ještě do pauzy ale přišel brankostroj, když se trefil Špinar, Hezoučký a jednu branku si domácí vstřelili sami. Ve druhém poločase hosté dokázali vstřelit další tři branky a pohodlně zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Od úvodního hvizdu se hrál oboustranně fotbal s mnoha nepřesnostmi. Do zajímavé možnosti se dostal Hezoučký, ovšem nevyzrál na brankáře Šimka. Domácí v prvních minutách brankáře Dívčic výrazněji neohrozili. V prvních dvaceti minutách se tak brankáři nemuseli ani moc snažit. Skóre otevřel ve 22. minutě Filip Hamáček, když na zadní tyči doklepl krásný centr z levé strany. Ve 36. minutě Dívčice udeřily podruhé, když se skvěle uvolnil Martin Špinar. Při dalším brejku se centr Špinara odrazil k volnému Pavlu Hezoučkému, který krásně z voleje skóroval - 0:3. Do přestávky ještě měli hosté možnost několika rohových kopů a po jednom z nich si domácí Hanetšlégr vstřelil vlastní branku - 0:4. Tímto výsledkem skončil první poločas. 

Hosté si odvážejí všechny body

Dívčice po změně stran třikrát vystřídaly, ovšem přesto měly ve druhém poločase výraznou herní převahu a utkání hrály ve velké pohodě. Hosté mohli své vedení několikrát navýšit, ale některé akce až moc překombinovali. V 72. minutě hry už Dívčice vedly o pět branek, když se povedenou přízemní ránou z dálky podruhé v zápase prosadil Pavel Hezoučký. O tři minuty později po pohledné souhře udeřil Martin Špinar - 0:6. Minutu před koncem vstřelil sedmou branku Pavel Hezoučký a zkompletoval hattrick. Dívčicím tak vstup do jarní části vyšel skvěle. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Musíme být spokojeni jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou. Do zápasu jsme vstoupili celkem vlažně, pomohla nám vedoucí branka. Jsme rádi, že se nám podařilo prosadit se hned sedmkrát. Hráli jsme dobře po všech stránkách, měli jsme chuť do hry, vytvořili jsme si hned několik dalších šancí. Odehráli jsme dobré utkání!



Sestavy


SK Mladé B
P. Šimek [-] - B. Pánek [-] , J. Bejdák [-] , M. Hanetšlégr [-] , J. Kotzina [-] , A. Pešek [-] , J. Šefčík [-] , J. Linhart [-] , M. Zemek [-] , A. Kolář [-] , M. Pešek [-]

TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - V. David [-] , J. Špán [-] , Š. Hájek [-] - L. Tvrzický [-] , O. Šťastný [-] , F. Hamáček [-] , M. Špinar [-] , P. Hezoučký [-] , V. Valenta [-] - M. Čuhaj [-]

ŽK: 28. M. Čuhaj .
Hráči zápasu: M. Špinar , P. Hezoučký , V. Valenta .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠNEDORFER Jakub - KOTYZA Adam, SAMOHÝL Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tak tady bych dostal pěknou bídu od spoluhráčů, kdybych nedal na naše vítězství. ( smích ) Musim kluky pochválit, zimní příprava vypadala docela dobře, dost kluků trénovalo poctivě a pravidelně, já teda nebyl ani jednou, ale slyšel jsem to od kluků na prvním přátelském utkání.(Smích )Všechny přátelské utkání jsme vyhráli a i stylově to bylo koukatelné, co nám diváci po utkáních říkali.(Smích )Přejeme si postoupit a udělat radost všem našim věrným divákům a fanouškům a přítelkyním a manželkám a dětem, atd... Všichni jsou strašně šťastný, když po vítězném utkání nejsme k dispozici do rána.(Smich) Vyhrajeme 0-4

Jan Valenta

Expert: Jiří Vondrka
Tip experta: výhra hostů

Tak tady bych dostal pěknou bídu od spoluhráčů, kdybych nedal na naše vítězství. Musím kluky pochválit, zimní příprava vypadala docela dobře, dost kluků trénovalo poctivě a pravidelně, já teda nebyl ani jednou, ale slyšel jsem to od kluků na prvním přátelském utkání. Všechny přátelské utkání jsme vyhráli a i stylově to bylo koukatelné, co nám diváci po utkáních říkali. Přejeme si postoupit a udělat radost všem našim věrným divákům a fanouškům a přítelkyním a manželkám a dětem, atd...Všichni jsou strašně šťastný, když po vítězném utkání nejsme k dispozici do rána. Vyhrajeme 0:4!

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 11. 2023 23:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 11. 2023 14:37

Tip: výhra hostů