P. Hezoučký 49. (p.)
P. Hezoučký 80. (p.)
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola bez vítěze: Dívčice připravil o výhru gólem v 87. minutě Matoušek


Branky


49. P. Hezoučký (p.) , 80. P. Hezoučký (p.) - 9. A. Matoušek (p.) , 87. A. Matoušek
15

Dubenec – důležitý souboj mezi Dívčicemi a Bavorovicemi v rámci 16. kola III. třídy vítěze nepřinesl, oba týmy si rozdělily po bodu za remízu 2:2. Do zápasu vstoupily lépe hostující Bavorovice, které se brzy ujaly vedení – už v 9. minutě se trefil z penalty Matoušek. Domácí na 1:1 srovnali po změně stran, kdy se trefil Hezoučký, také z pokutového kopu. Vedení dal následně domácím druhým gólem v zápase Hezoučký, ale poslední slovo měli hosté, když v 87. minutě vyrovnal na konečných 2:2 po rohovém kopu Matoušek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Do šlágru kola mezi Dívčicemi a Bavorovicemi vstoupili aktivněji hosté a překvapivě byli lepším týmem. Hned v úvodu zápasu měl první šanci útočník hostujícího celku Pavlynov, avšak ve velmi dobré pozici nezakončil přesně. Hosté byli mnohem aktivnější a po ruce jednoho z domácích obránců v 9. minutě vedli 1:0, když se z pokutového kopu trefil Aleš Matoušek. Domácí měli možnost odpovědět velkou šancí Špinara, jenže ten z dobré pozice poslal míč jen do tyče. Bavorovice se mohly záhy dostat do dvoubrankového vedení. Vokurka odebral balon váhajícímu brankáři Klepalovi, k míči se dral Pavlynov, při zakončení před odkrytou bránou ho ale zablokoval vracející se obránce. V dalším průběhu poločasu měl dvě dobré střelecké pozice také Hezoučký, v obou případech nechal vyniknout brankáře Sýkoru. Když se pak v závěru poločasu neujala ani dalekonosná střela Růžičky, odcházelo se do kabin za stavu 0:1.

Oba týmy se musí spokojit s bodem

Také druhý poločas přinesl zajímavé šance. Hned v úvodu hosté stříleli těsně domácí brány. Skóre se ale ve 49. minutě měnilo na druhé straně, kdy se po faulu ve vápně trefil z penalty Pavel Hezoučký a bylo to 1:1. Domácí kontrovali šancemi Čuhaje a střelou do tyče v podání Hezoučkého, ke změně stavu ale došlo až v 80. minutě. Po dalším faulu se z pokutového kopu svým druhým gólem v zápase prosadil Pavel Hezoučký - 2:1. I na tento zásah ale dokázali hosté zareagovat. V úplném závěru zápasu vrhli poslední zbytky sil do útoku a odměněni byli v samém závěru. Na rohový kop v 86. minutě hry naběhl do vápna Babka a právě díky jeho dobré práci na brankové čáře se balon dostal k Aleši Matouškovi, který srovnal na konečných 2:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Mrzí nás, že jsme zápas nezvládli za tři body. Věděli jsme, že Bavorovice přijedou bránit. Chtěli jsme praktikovat naši hru, která nás zdobila v posledních utkáních. Začátek zápasu nám nevyšel a soupeř nás potrestal z penalty. Ve druhé půli jsme měli menší tlak, ale vytvořili jsme si málo šancí. Nikdo bohužel na sebe nevzal zodpovědnost a nepředvedl svůj standardní výkon. Máme bod, nedá se nic dělat. Musíme bojovat dál!




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - Š. Hájek [-] , J. Špán [-] , V. David [-] - P. Hezoučký [-] , S. Rejdal [-] , O. Šťastný [-] , F. Hamáček [-] , V. Valenta [-] , M. Špinar [-] - M. Čuhaj [-] -

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - S. Drtina [-] , A. Matoušek [-] , M. Vácha [-] , P. Babka [-] - F. Šafránek [-] , M. Kadlec [-] - M. Růžička [-] , S. Vokurka [-] , V. Pavlynov [-] - T. Ondruš [-]

ŽK: 60. J. Špán , 81. L. Tvrzický - 28. M. Růžička , 79. F. Šafránek .
Hráči zápasu: P. Hezoučký - M. Kadlec , A. Matoušek , V. Sýkora .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: GRANEC Robert - ŽIŽKA Patrik, NADBEREŽNÝ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Dominik Trča
Tip experta: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích