Čtyrák sestřelil deseti góly Boršov a vyhrál počtvrté v řadě


Branky


16

Fotbalisté béčka Čtyř Dvorů v 19. kole III. třídy porazili Boršov "B" na jeho trávníku v poměru 10:2. Hosty poslal do vedení po sedmnácti minutách hry Dominik Trča. Ke konci půle se k němu přidal dvěma góly Matěj Fürst. Po změně stran se s góly roztrhl pytel a celkem jich bylo k viděni devět a domácí rezerva tak zapsala další vysokou porážku. Čtyrák naopak zvítězil počtvrté v řadě a upevnil si pátou pozici v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Chladné aprílové počasí nepřispělo pomalému startu utkání mezi boršovskou a čtyráckou juniorkou na perfektně připraveném trávníku v útulném areálu Boršova. První čtvrthodina se odehrávala v režii nepřesných přihrávek a zahozených šancí zlivsko-čtyrácké ofenzívy, než v 17. minutě otevřel tučný gólový účet Dominik Trča. Trvalý tlak hostů vyústil ve dva góly na konci prvního poločasu, které vstřelil agilní Matěj Fürst a tím byl ukončen výsledek 0:3.

Domácí dostali na svém hřišti deset branek

Stejně jako start prvního poločasu, tak i začátek druhého byl ze strany čtyráckého béčka vlažnější a po nedorozumění na pravé straně defenzivy se povedlo domácímu Jaroslavu Zedkovi vykřesat jiskřičku naděje na drama utkání. Nicméně všechny boršovské snahy přesvědčivě odvracela čtyrácká obrana a na druhé straně ofenziva bez lítosti trestala hrubé chyby domácí defenzivy. Nejprve v 55. minutě Dominik Trča hrající na neobvyklém postu útočníka a dvě minuty poté životním sólem „strajkera“ Tomáše Kučery, který rozhodl o osudu zápasu a změnou skóre na 5:1. Domácí lodivod Kuna mohl tak využít celou lavičku pro vystřídání a vyzkoušení dalších herních variant. Obměněná sestava sice inkasovala v 63. minutě na 5:2 Janem Šimečkem, ale pokračovala v drtivé převaze, a tak dalšíma dvěma góly velmi dobře hrajícího Matěje Fürsta, dvěma zásahy dorostence Lukáše Zvánovce a brankou Davida Vančury v 87. minutě se na výsledkové tabuli skóre zastavilo na nefotbalovém výsledku 2:10.

Autor: Petr Karlíček



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Petr Karlíček (kapitán): Za vyzdvihnutí z toho utkání stojí krajní hráč David Čermák, který na pátečním předzápasovém tréninku prohlašoval, že stoprocentně vsítí branku. Nejblíže tomu byl v prvním poločase, kdy netrefil bránu ze dvou metrů a jak se ukázalo navíc v offsidovém postavení. Záložník Čermák tak bude čekat na branku dál, kdy jeho poslední zásah se datuje k 18. červnu 2022.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
L. Machata [-] - J. Fořter [-] , J. Havlíček [-] , R. Řežáb [-] , J. Šimeček [-] , J. Zedek [-] , V. Svoboda [-] , J. Neubauer [-] , D. Ploc [-] , Z. Medula [-] , J. Honiss [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
P. Novák [-] - M. Zare [-] , L. Polesný [-] , T. Kučera [-] , D. Trča [-] , L. Zvánovec [-] , J. Čejka [-] , M. Fürst [-] , D. Vančura [-] , L. Sekyra [-] , P. Karlíček [-]

Hráči zápasu: M. Fürst , T. Kučera .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠNEDORFER Vítek - ŠNEDORFER Jakub, KLICMAN Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady věřím, že domácí vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů