Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice se s Chrášťany nemazlily a zvítězily 10:1


16

Dubenec – Oslabené Chrášťany se v nedokázaly popasovat s rychlou útočnou hrou domácích Dívčic, když už po prvním poločase prohrávaly 6:1 po brankách Špinara, Šťastného, Čuhaje, Tvrzického a dvou zásazích Hezoučkého. Ve druhé půli se výkon hostů příliš nezlepšil a domácí tak mohli přidat další čtyři branky, o které se postarali dvakrát Hezoučký a Špinar. Dívčice díky tomuto výsledku zůstanou minimálně do dalšího kola na druhém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Zápas začal hned ze začátku dost zostra, když se po menším náporu dostali k rohovému kopu domácí fotbalisté. Špinar vymyslel zajímavý signál, po kterém se do zakončení dostávali Hezoučký s Čuhajem, ale jejich pokusy mířily těsně vedle brány. Po dalším rohu pak pálil zpoza vápna Špinar, ale znovu jen těsně vedle tyče. V 5. minutě se už domácí přece jen prosadili, Špinar poslal nebezpečný rohový kop, na který si naskočil Pavel Hezoučký a hlavou k tyči se už nemýlil. Domácí defenzivu nejvíce zlobil rychlonohý útočník Roman Drozd, ale stopeři si dokázali s nebezpečnými brejky poradit. Domácí ve své aktivitě neustávali a v 19. minutě vedli o dvě branky. Tentokrát Martin Špinar vybojoval míč na půlce, předběhl celou chrášťanskou obranu a překonal i brankáře Pešla. O pět minut později, ale hosté zahrávali standardku z pravé strany a Jiří Klička s pomocí teče jednoho z obránců snížil narozdíl jedné branky. Ve 27. minutě ale doklepl míč do sítě Ondřej Šťastný a bylo to 3:1. O čtyři minuty později se po centru Štastného prosadil Martin Čuhaj. Ve 40. minutě našel Vladimír Valenta krásnou přihrávkou mezi obránci Pavla Hezoučkého, který samostaný únik bezpečně proměnil. Těsně před koncem půle vstřelil Luboš Tvrzický ještě jednu branku, když propálil zpoza vápna vše co mu stálo v cestě - 6:1. 

Diváci viděli celkem jedenáct branek

Po pauze se hra moc nezměnila, na hřišti totiž jasně dominovali domácí, ale některé šance až zbytečně moc překombinovali. Na trávníku i po několika zahozených šancích stále vládli dívčičtí, svůj dominantní vstup do druhé části pak podtrhli sedmou brankou zápasu, kdy se k Pavlu Hezoučkému dostal míč od rohového praporku a svým pokusem zpoza vápna propálil vše, co mu stálo v cestě. V 59. a 79. minutě zkompletoval hattrick Martin Špinar. Desátou branku vstřelil pět minut před koncem zápasu opět Pavel Hezoučký. Zápas poté už žádnou velkou šanci nepřinesl a na konci se mohli radovat jen domácí, kteří čtrnáctou výhrou v tomto ročníku podtrhli svou dosavadní neporazitelnost a minimálně týden budou na druhém místě tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Musím zmínit, že soupeři chybělo několik hráčů a na jejich výkonu to bylo znát. Nám se podařilo hrát hned od začátku aktivně a agresivně, toto jsme navíc korunovali vstřelením dvou branek během prvních dvaceti minut. Ale nejdůležitější byla asi branka na 3:1, protože jsme se po ní uklidnili a s naší kvalitou už takovéto výsledky nepouštíme. Další přidané góly už jsou jen příjemným bonusem. Utkání jsme podle mě zvládli velmi dobře a s výsledkem jsem naprosto spokojen.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
L. Kácal [-] - L. Waldhauser [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] - M. Šrámek [-] , F. Hamáček [-] , V. Valenta [-] , M. Špinar [-] , P. Hezoučký [-] - M. Čuhaj [-] - L. Tvrzický [-]

TJ Sokol Chrášťany
J. Pešl [-] - F. Bouda [-] , M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , P. Mach [-] - T. Kalina [-] , M. Boháč [-] , J. Vomáčka [-] , J. Klička [-] - R. Drozd [-] , D. Jaroš [-]

ŽK: 10. L. Tvrzický , 87. F. Hamáček - 51. M. Zeman .
Hráči zápasu: V. Valenta , M. Špinar , P. Hezoučký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SMÍŠEK Miroslav - AMBROŽ Martin (N), VACHUTA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kluci z Dívčic si hodně zastřílí a daji deset gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích