Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady uspěly podruhé v řadě, v Kameňáku otočily nepříznivé skóre


Branky


16

Fotbalisté Nových Hradů v utkání 19. kola III. třídy zvítězili na půdě rezervy Kamenného Újezdu v poměru 4:3. Domácí poslal do vedení dvěma góly Pavlo Kuryliuk a jednou trefou Viktor Kotalík. Poté už se ale prosazovali pouze hosté – postupně skórovali Adrian Ragaň, Denis Kotrč, Marek Hrbáček a vítěznou branku vsítil pět minut před koncem zápasu Jakub Bláha. Nové Hrady se díky další výhře posunuly na sedmé místo tabulky. Rezerva Kameňáku je nadále předposlední. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hráli, domácí dávali branky

Od začátku utkání byli hosté z Nových Hradů lepší týmem. Bohužel místo toho, aby vedli, tak přišla ve 27. minutě velká chyba hostujícího stopera a byla z toho branka Pavlo Kuryliuka - 1:0. Sice hosté hned ve 28. minutě vyrovnali gólem Adriana Raganě, ale poté přišly další dvě hloupé chyby, po kterých obdrželi další dvě branky. Nejdříve se trefil Pavlo Kuryliuk a těsně před koncem půle na něj navázal Viktor Kotalík a poločas tak domácí vyhráli 3:1.

Hosté otočili nepříznivý výsledek a odvážejí si všechny body

Druhý poločas hosté opět začali aktivně a jejich chvíle přišla v 68. minutě, kdy se krásně z trestného kopu trefil Denis Kotrč a snížil na 3:2. To hosty nakoplo a šli si za vyrovnáním, které přišlo v 78. minutě, kdy se uvolnil Marek Hrbáček a vyrovnal na 3:3. Jejich aktivita ve druhém poločase byla výborná a tušili, že můžou přidat další gól, který taky v 85. minutě přišel, kdy se krásně uvolnil Adrian Ragaň a připravil krásný balón pro Jakuba Bláhu, který nekompromisně zavěsil a upravil výsledek na konečných 3:4. Nové Hrady navázaly na domácí vítězství a vyhrály podruhé za sebou. 



Ohlasy k zápasu



TJ Nové Hrady
Michal Weger (hráč): Chtěl bych klukům poděkovat za odvedený výkon hlavně ve druhém poločasu a že za stavu 3:1 to nezabalili a dotáhli zápas do vítězného konce. Nejlepší hráči celého utkání je celý tým!!



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Bílý [-] - Y. Zakharchuk [-] , M. Sládek [-] , P. Kuryliuk [-] , P. Kuryliuk [-] , V. Kotalík [-] , R. Soukup [-] , M. Barnyk [-] , V. Šimek [-] , M. Yermolenko [-] , J. Šimek [-]

TJ Nové Hrady
J. Interholz [-] - M. Chlebuch [-] , M. Hrbáček [-] , J. Bláha [-] , A. Švejda [-] , D. Kotrč [-] , J. Stiskala [-] , Z. Staněk [-] , K. Šedivý [-] , A. Ragaň [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 67. V. Kotalík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - BÜRGER Vladimír (N), FÁČ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Kamarádi z Kameňáku jsou na jaře v dobré formě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tady jednoznačná výhra hostů!!!

Tip: výhra hostů