Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

17.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trňákův velice rychlý hattrick, nadílka šesti branek v podání Slatiňan, Bítovany vyhořely


Branky


7

Slatiňany jsou na osmém místě se skóre 45:32 a čtyřiadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Křižanovic. Bítovany obsazují předposlední místo tabulky se skóre 27:61 a osmi body. Další kolo přivítají Horní Bradlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrickový poločas Trňáka

V dalším utkání okresního přeboru se proti sobě postavil celek ze Slatiňan a Bítovan. Utkání se prakticky hrálo na polovině Bítovan. Slatiňany svého soupeře neustále tlačily. Už v 5. minutě šli domácí do vedení díky gólu Trňáka, který vypálil z dvaceti pěti metrů přímo k tyči, 1:0. V 18. minutě už to bylo o dvě branky. Trňák obral soupeře o míč, obešel beka i brankáře a následně vsítil do prázdné brány. Ve 42. minutě se Trňák dočkal hattricku, kdy opět obešel soupeře a levačkou míč uklidil mezi tři tyče. Ve 45. minutě se domácí dočkali čtvrté branky, kdy se prosadil obránce Rozsypal, 4:0.

Gólový druhý poločas

Po změně stran se nečekaně jako první radovali hosté. V 55. minutě se z přímého kopu trefil Ptáček. Byla to první, ale zároveň i poslední střela hostů na bránu Teplého. O chvíli později se opět radovali Slatiňanští, konkrétně Harsa, který se zavěsil do vzduchu a hlavičkou vsítil pátou branku domácích. V 70. minutě přišel poslední gól Slatiňan, který vstřelil Červenka. Trefil se krásnou ránou z voleje, 6:1. Tímto výsledkem utkání také skončila a zcela zaslouženě si Slatiňany připisují další tři body do tabulky.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - T. Borovička [-] (55. D. Sokol [-] ) , V. Trňák [-] (55. R. Červenka [-] ) , L. Rozsypal [-] (75. V. Ledvina [-] ) , A. Kühr [-] , L. Slavík [-] (75. B. Příkaský [-] ) , F. Harsa [-] , M. Vích [-] , O. Drahý [-] , P. Venzara [-] , J. Borovička [-] (55. S. Opavský [-] )

Bítovany
J. Hrnčíř [-] - M. Bačák [-] (70. J. Hladík [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Sopoušek [-] (60. V. Beneš [-] ) , M. Polnický [-] , V. Harvánek [-] , T. Novotný [-] (65. J. Bondor [-] ) , P. Nevečeřal [-] (65. V. Křičenský [-] ) , P. Ptáček [-] , J. Paulus [-] , M. Polanský [-]

ŽK: 50. O. Drahý - 65. M. Polanský .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Vávra Petr - HORKÝ Šimon, KUČERA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: výhra domácích

Slatiňany uběhají Bítovany a ještě k tomu na domácím hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza