2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

18.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přes obrovský tlak se Chrast nedokázala prosadit, Hybeš vykopal Dřenicím důležitou výhru


Branky


9

Chrast je na šestém místě se skóre 42:32 a devětadvaceti body. Příští utkání odehrají ve Slatiňanech. Dřenice jsou na bronzové pozici se skóre 57:37 a třiatřiceti body. Příští utkání přivítají druhé Kočí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólový poločas

Další kolo okresního přeboru odehrály celky z Chrasti a Dřenic. Od začátku utkání byl jednoznačně lepším týmem domácí, kdy mohl první poločas skončit vysokým výsledkem. Přes několik vytvořených šancí se domácí nedokázali gólově prosadit, což se na druhé straně říct nedá. Ve 25. minutě zařídil úvodní branku zkušený Vladyka, který má střeleckou formu. Netrvalo dlouho a domácí po čtyřech minutách srovnali stav utkání na 1:1, zásluhu na tom měl Šiba. Domácí se sice radovali, jenže hned z výkopu opět inkasovali, když se trefil Hybeš. První poločas tak skončil 1:2.

Z hotového zápasu vzniklo drama

Do druhého dějství začal naopak lépe hostující tým, který ve 49. minutě vstřelil třetí branku utkání. Podruhé v zápase se trefil mladičký Hybeš. Chrast měla větší držení míče, jenže s tím gól nedá. Přesto si vypracovávala několik šancí, které stále nebyli proměněny, a to ani po penaltě, kterou měla k dispozici. Ke konci utkání to bylo přeci jen drama, když Vilém Steklý snížil na 2:3 v 87. minutě. Jenže poté se nic dalšího nestalo, a tak hlavní rozhodčí ukončil utkání, ve kterém zvítězily Dřenice.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Mareš - Obránce: Soupeře jsme přehrávali a oni neměli moc šancí, ale narozdíl od nás to proměňovali. My měli několik šancí ke skórování, jenže gól ne a ne padnout.

Dřenice
Jakub Hybeš - Záložník: Vstup do zápasu měl lepší soupeř, kdyby to bylo po deseti minutách 5:0, tak se není čemu divit, ale šance se jim nepodařilo proměnit. Naopak první gól jsme dali my. Hosté po chvíli srovnali, ale hned z následující akce jsem dal gól, kdy jejich stoper podběhl dlouhý míč, a já jsem šel sám na brankáře. Začátek druhého poločasu se více povedl nám díky gólu z centru. Víc na míči byla Chrast, ale z vypracovaných šancí stále neproměnili, a to ani po penaltě. Až ke konci soupeř zdramatizoval zápas, ale naštěstí se nám podařilo vedení udržet.



Sestavy


SK Chrast
J. Dostál [-] - H. Steklý [-] (67. D. Polanský [-] ) , T. Kratochvíl [-] (39. V. Steklý [-] ) , M. Drahoš [-] , K. Beran [-] (56. T. Rázek [-] ) , T. Šiba [-] , M. Šprongl [-] , J. Plosza [-] , D. Málek [-] , J. Mareš [-] (77. J. Kadavý [-] ) , Z. Linhart [-]

Dřenice
F. Kubalík [-] - O. Čechlovský [-] (5. D. Voňka [-] ) , D. Mattuš [-] (86. D. Vrbka [-] ) , J. Hybeš [-] , M. Tezour [-] , P. Vladyka [-] , M. Suchý [-] , J. Koucký [-] , P. Popelka [-] , M. Hybeš [-] (85. R. Tichý [-] ) , M. Kopecký [-]

ŽK: 60. Z. Linhart - 40. M. Kopecký , 56. M. Suchý , 89. P. Vladyka , 95. D. Mattuš . ČK: 93. D. Vrbka , 93. J. Hybeš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Ondřej Nepovím

Expert: Vojtěch Tomek
Tip experta: remíza

Chrast je doma silná a Dřenice budou mít co dělat, aby vyhrály

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů