4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

18.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chroustovice opět zvítězily, převálcovaly Městec a vyhýbají se sestupovým příčkám


Branky


24. J. Dvořák (p.) , 27. D. Dostál , 86. J. Tesař , 90. J. Tesař
9

Chroustovice se nacházejí na desátém místě se skóre 30:31 a dvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Bítovan. Heřmanův Městec obsazuje dvanáctou pozici se skóre 25:37 a patnácti body. Příští utkání odehrají v Tuněchodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chroustovice to rozjely ve velkém

V 17. kole se proti sobě postavily Chroustovice a B-tým Heřmanova Městce. Oba týmy se nachází ve spodní části tabulky a před utkáním je dělily pouze dva body. Pro oba týmy se tedy pochopitelně jednalo o velmi důležitý zápas. Utkání začalo pro hosty z Heřmanova Městce smolně, a to zraněním Bareše. V 8. minutě tak za něj do hry nastoupil Šimon. Oboustranně se hrál hezký fotbal. Domácí spoléhali na rychlou kombinaci, zatímco hosté hrozili z rychlých a přímočarých kontrů. Do vedení se dostaly Chroustovice díky Pertlíkově průniku. Jeho pokus sice neskončil střelou, ale hostující obránci ho zastavili ve vápně nedovoleným způsobem a sudí ukázal na bílý bod. K penaltě se postavil tradiční exekutor a kapitán v jedné osobě, Josef Dvořák. Ten nasměroval svůj projektil ve 24. minutě nechytatelně pod břevno a plachtící Jirků byl bez šance. Chroustovice nabuzené vstřelenou brankou se do soupeře opřely a vyprodukovaly sérii rohových kopů. Tuto šňůru ukončila až hlavička domácího Dostála, který si naskočil na Dvořákův centr a hlavou usměrnil míč do sítě. Ve 27. minutě šli domácí do dvoubrankového vedení. Po druhé brance plně převzaly otěže zápasu Chroustovice. Branka ze žádné jejich další šance už nepadla.

Tesařův poločas

Druhé dějství mělo předvést zajímavé zápletky. Hosté chtěli vstoupit do druhé půle sebevědomě a vykřesat naději v podobě kontaktního gólu. Obranná řada Chroustovic však fungovala jako velmi dobře namazaný stroj a nedopustila se žádné taktické ani herní chyby. Utkání rozhodla 76. minuta. Ze hry odešel střelec druhé branky, úspěšný driblér Dostál, nahradil jej mladík a perspektivní Chroustovická kometa jara, patnáctiletý Jakub Tesař. Ten se pyšnil bilancí jedna plus jedna ve dvou zápasech. Čtvrthodina hry proti Městci patřila jemu. První gól vstřelil po krásné přihrávce do odkryté branky v 86 . minutě. Druhý zásah přidal v poslední možné chvíli, kdy mazanou kličkou z úhlu obelstil brankáře a při zakončení zachoval klidnou hlavu, čímž stanovil konečné skóre 4:0. Body tedy zůstaly po jasném výkonu v Chroustovicích, které tak na jaře mají šňůru tři výher v řadě a vzdalují se sestupovému pásmu. Heřmanův Městec naopak musí bojovat dále.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Další plný bodový zisk je pro nás super! Navíc po pár matných výkonech jsme se prezentovali dominantní a efektivní hrou, která nás nabudí do dalších kol. Díky za výkon patří každému z týmu.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Dostál - Trenér: Do zápasu jsme šli bez třech nejlepších hráčů, a to se taky na hřišti projevilo. Kluci, kteří dostali šanci je nedokázali nahradit, a proto soupeř zaslouženě vyhrál.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - J. Pertlík [-] (64. M. Dvořák [-] ) , A. Bečička [-] , D. Dostál [-] (76. J. Tesař [-] ) , M. Němec [-] , J. Dvořák [-] , J. Koreček [-] (64. D. Šotola [-] ) , F. Šotola [-] , J. Rejman [-] , D. Besperát [-] , J. Brychnáč [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - L. Nekvapil [-] , J. Bareš [-] (8. R. Šimon [-] ) , L. Malínský [-] (62. O. Hovorka [-] ) , A. Malínský [-] , J. Čížek [-] , R. Kápička [-] , V. Kápička [-] , T. Celunda [-] , D. Vrátil [-] , D. Kosina [-]

ŽK: 76. A. Malínský , 81. O. Hovorka .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: MACHKA Jonáš - LICHTENBERK Radek, ŠILAR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Vojtěch Tomek
Tip experta: výhra hostů

Heřmanův Městec je v obrovské formě, proti je tým bez formy, tudíž jasná dvojka.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích