Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečný obrat Tuněchod, během osmi minut dokázaly v deseti lidech dorovnat stav zápasu při tříbrankové ztrátě


9

Tuněchody jsou na osmém místě se skóre 41:45 a šestadvaceti body. Příští utkání odehrají v Chroustovicích. Heřmanův Městec je na dvanáctém místě se skóre 28:40 a šestnácti body. Příští utkání vyzvou Nasavrky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyhraný poločas Městce díky Malínskému

Do utkání vstoupil lépe hostující tým, který svého soupeře pressoval, vytvářel si více gólových příležitostí a držel míč více na svých kopačkách. Městec mohl během prvního poločasu skórovat vícekrát, jenže v první půli přišla pouze jedna jediná branka, o kterou se postaral Malínský. Povedená akce Zelenky, který to táhl po levé straně a našel ideálně postaveného střelce Malínského, ten nechytatelně zakončil do pravé šibenice.

Neskutečný poločas, který v poslední minutě zachránil Durilla

Druhá půle nabízela stejný obrázek jako ta první. Hosté stále lepším týmem s více šancemi a držením míče. Už po deseti minutách se podruhé v utkání trefil Malínský a měl tak nakročeno na hattrick. Sehraný roh, který zakončoval Illko, jenže míč byl zblokovaný, ten si ale našel zmiňovaný Malínský a odražený míč dostal zkušeně za záda domácího brankáře, 0:2. Po dvaceti minutách hry šli hosté do tříbrankového vedení. Domácí hráli víceméně už na riziko, čehož využil Salfický a upravil skóre na 0:3. Hned na to byl Adámek vyloučen za druhou žlutou kartu, kdy se pustil do hlavního rozhodčího. Zdálo se být rozhodnuto, jenže tak to nebylo! Běží 80. minuta a pro Městec začíná desetiminutovka hrůzy. V 80. minutě se po odpískané penaltě prosadil kapitán Hýl. V 86. minutě se po hrubé chybě hostů prosadil Hutsuliak a najednou byl zápas už jen o jednu branku. Tuněchodští měli co dělat, když hráli v deseti, docházeli síly a měli dotahovat po dvou snížených brankách ještě jednu. To se jim ale povedlo! V 88. minutě se trefil netradiční střelec domácích Durilla, který po krásné standardní situaci zakončil nechytatelně hlavou, 3:3. Po devadesáti minutách se každý z týmů rozešel s jedním bodem. Pro domácí až moc cenný.



Ohlasy k zápasu


SK Tuněchody
Martin Adámek - Útočník: Městec byl lepší tým, ale i my měli své šance. Dvakrát Pepa Pískác trefil tyčku, když jsem dostal zbytečnou červenou kartu někdy v 75. minutě a bylo to 0:3, asi si všichni mysleli že je hotovo, ale kluci se nevzdali a bojovali až do konce, a to se vyplatilo, neskutečně dokázali srovnat na 3:3 Chválím všechny hráče za bojovnost.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Dostál - Trenér: Bohužel jsem soupeři darovali dárek v podobě jednoho bodu. Za stavu 3:0, kdy jsme měli zápas pod kontrolou, jsme udělali individuální chyby, které nás stáli vítězství.



Sestavy


SK Tuněchody
L. Slezák [-] - J. Pískač [-] (77. V. Hutsuliak [-] ) , M. Adámek [-] , K. Horák [-] (75. J. Prorok [-] ) , V. Hýl [-] , D. Radouš [-] (59. R. Synek [-] ) , M. Burdych [-] (66. M. Šilhánek [-] ) , J. Hudeček [-] , O. Durilla [-] , M. Hanko [-] , J. Pavelka [-] (59. P. Vaško [-] )

FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - D. Salfický [-] , D. Ilko [-] (82. O. Hovorka [-] ) , M. Zelenka [-] , A. Malínský [-] (66. J. Štěňha [-] ) , S. Mach [-] , D. Kosina [-] (66. T. Marek [-] ) , R. Kápička [-] , P. Krejčík [-] , D. Vrátil [-] , J. Čížek [-]

ŽK: 50. J. Pavelka , 74. M. Adámek - 42. A. Jirků , 86. P. Krejčík . ČK: 75. M. Adámek .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: JELÍNEK Filip - KOSTKA Martin, HANČ Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: remíza

Týmy se skvělou formou se budou o body dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích