2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

23.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přes remízový stav v prvním poločase si Drahoš našel místečko v Pospíšilově bráně a zápas rozhodl


Branky


9

Chrast je na čvrtém místě se skóre 66:46 a osmačtyřiceti body. Příští utkání odehrají na půdě Kočí. Chroustovice jsou na devátém místě se skóre 40:35 a devětadvaceti body. Příští utkání odehrají na domácí půdě proti Miřeticím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl vyrovnaný výsledek

Domácí na hosty ze začátku vlétli, ale bez větších šancí. Po první čtvrthodinovce začaly Chroustovice hrozit z rychlých brejků. Ve 22. minutě byl na hranici vápna faulován aktivní Dostál a Dvořák míč pěkně trefil k tyči. Domácí chtěli rychle vyrovnat, ale z jedné šance trefili pouze tyč. Hráli na dlouhé balóny za obranu na své rychlé útočníky, ale brankář Pospíšil hrál dost vysoko a balóny sbíral. Pak přišla 31. minuta a hosté přišli na polovině hřiště o balón, domácí to sehráli skvěle, Steklý šel z boku sám na Pospíšila a nemýlil se. Zbytek poločasu byl celkem vyrovnaný.

Drahoš rozhodl o vítězi

Druhý poločas začal pro hosty dost špatně. Hosté trestuhodně nechali před velkým vápnem úplně volného Drahoše, který po hostující ztrátě balónu dostal krásnou přihrávku, navedl si míč na hranici velkého vápna a míč krásně uklidil k tyči. Dlouhé minuty se pak hrál fotbal od vápna k vápnu. Domácí prostřídali a svým pohybem si vynutili několik faulů kolem vápna. Hosté se v závěru snažili se zápasem něco udělat, ale žádnou větší šanci si nevypracovali. Ba naopak, domácí měli více prostoru a bylo tam několik střeleckých pokusů.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: V podstatě celý zápas jsme kontrolovali hru. Soupeř se sice dostal do vedení z přímého kopu, ale brzy jsme srovnali a zaslouženě se potom dostali do vedení. Soupeř čelil pouze z rychlých protiútoků po našich chybách, jinak byl zápas v našich rukou.

SK Chroustovice
Tomáš Pospíšil - Brankář: Domácí byli po většinu zápasu lepší a po zásluze o jednu branku zvítězili. Byla radost si zahrát na perfektně připraveném trávníku. Škoda, že si to nemohlo z různých důvodu vyzkoušet víc našich hráčů.



Sestavy


SK Chrast
J. Hrubý [-] - T. Šiba [-] , J. Cimburek [-] , M. Šprongl [-] , J. Mareš [-] , Z. Linhart [-] , M. Drahoš [-] , D. Málek [-] , J. Gregor [-] , T. Hansl [-] , V. Steklý [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - Š. Dvořák [-] , J. Dvořák [-] - J. Dvořák [-] , A. Bečička [-] - D. Dostál [-] - M. Němec [-] , M. Dvořák [-] , I. Tégl [-] , J. Pertlík [-] , D. Besperát [-]

ŽK: 50. T. Pospíšil , 85. J. Dvořák .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Bednář Robin - KOSINA Matěj, KYSILKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Chrast na domácí půdě zvítězí, ale nebude to mít jednoduché.

Tip: výhra hostů