3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 11:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body pro Loučovice


Branky


13. V. Dudla , 24. V. Dudla , 46. Z. Chupík - 66. V. Kastenmajer , 84. S. Budík (p.)
16

Předposlední Loučovice přivítaly doma Frymburk. Domácí tým potřeboval bodovat a to se u nakonec podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučovice nastoupily bez několiká hráčů základní sestavy, ale byly to ony, kdo se dostal brzo do vedení. Vyraženou střelu posunul Peltán na Václava Dudlu a ten poslal domácí do vedení. Hostující tým přidal, ale ani ze série rohových kopů se mu nepodařilo vyrovnat. Naopak Václav Dudla přidal druhou branku a zajistil domácím poločasové vedení 2:0.

A hned na začátku druhého poločasu bylo pro domácí ještě lépe. Zdeněk Chupík ihnedp o příchodu z kabin zvýšil parádní ranou do šibenice na 3:0.  Frymburk to nezabalil a 24. minut před koncem snížil Vojtěch Kastenmajer. Šest minut před koncem dostal Frymburk výhodu pokutového kopu a Stanislav Budík zadělal na drama. 

Domácí tým nakonec jednobrankové vedení uhájil a připisuje si veledůležité body.




Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Lukáš Ardó (kapitán): Na derby s Frymburkem jsem se připravovali a chtěli jsme ho vyhrát, bohužel chyběli nám hráči ze základu, ale naštěstí jsme to zvládli, alespoň výsledkově. První poločas byl o tom co nás celou sezónu obchází a to o produktivitě a štěstí. První gól byl po střele kterou golman hostí vyrazil a Peltán v těžké pozici dostal míč na Dudlu 1:0. Frymburk se dostával do šancí hlavně z rohovýh kopů, kterých měli možná 20 za poločas, my jsme ale zase skórovali po centru T. Ardó se do hlavičky dostal znovu Dudla a první poločas skončil nejhorším výsledkem. Celou přestávku jsme mluvili o tom že musíme přidat gól, což vzal Z.Chupík za své a nádhernou střelou do šibenice nás přiblížil vítězství. Nevim co se nám poté stálo, ale úplně jsme přestali, začali jsme kazit a Frymburk jsme pustili do hry. Jsme rádi že jsme doma vyhráli a budeme se těšit na příští víkend.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Nechali jsme si dát laciné góly, své šance jsme zahazovali, tlak a standardky jsme nevyužili. I přesto bych rád tým pochválil, že se stále snažil s nepříznivým výsledkem něco udělat. Děkujeme fanouškům, kteří nám přijeli fandit.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , B. Dočekal [-] , M. Somolík [-] (36. L. Schmid [-] ) , Z. Chupík [-] , B. Bäuml [-] , V. Dudla [-] , J. Peltán [-] , J. Kališ [-] , D. Chupík [-] (73. V. Matulík [-] ) , T. Ardó [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - V. Tomka [-] (60. P. Juhaňák [-] ) , F. Fatura [-] (68. R. Bagoni [-] ) , D. Antl [-] , J. Ribár [-] - M. Račák [-] , L. Řepa [-] , M. Malina [-] (76. V. Liebl [-] ) - P. Tichovský [-] (82. F. Mertl [-] ) , V. Kastenmajer [-] , S. Budík [-] -

Hráči zápasu: V. Dudla , M. Hüttner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - KLIMEŠ Jiří, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Myslím si, že individuální kvalita bude na straně domácích. Měli jsme tu čest s nimi nyní hrát a musím říct, že postavení Loučovic v tabulce úplně neodpovídá.
Ovšem toto bude derby a to nechce prohrát nikdo, takže body se budou dělit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích