Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosek dalšími 4 brankami potvrdil roli nejlepšího střelce


Branky


4. T. Kosek , 42. T. Kosek , 73. V. Šíbl , 76. P. Kovář , 79. T. Kosek , 88. T. Kosek - 63. J. Vorlický
9

Zaváhání lídra tabulky dalo domácím možnost se opět přiblížit. Tuto možnost náležitě využil především Kosek, který dalšími 4 góly potvrdil, že je jedním z nejlepších hráčů letošního ročníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matematicky bylo rozhodnuto v poločase

Hned začátek zápasu přinesl zajímavé situace před oběma brankami a úvodního gólu se diváci dočkali už ve 4. minutě. To se po autovém vhazování na pravé straně uvolnil Kovář, poslal přesnou přihrávku před bránu, kam si naběhl Kosek a uklidil míč do levé části branky Bořitova – 1:0. Hosté mohli vyrovnat už za dvě minuty, kdy po jejich trestném kopu neudržel Piňos míč, ale dobíhající hráč namířil svou dorážku nad bránu. V 9. minutě zase dali o sobě vědět domácí hráči. Kovář se vyhnul ofsajdové pasti, našel v „šestnáctce“ Koska, ten se dostal do úhlu a z levé strany trefil pouze boční síť. Pak zase zahrozili hosté, jejich hráč se ocitl na pravé straně sám před brankářem, ale Lukáš byl na místě a jeho zakončení vyrazil na roh. V 17. minutě po rohu hlavičkoval Hloch, gólmanovi balón propadl mezi prsty a zastoupit ho musel vracející se obránce, který vykopl míč z prázdné brány. I dál se hrál zajímavý fotbal a Bořitov byl blízko k vyrovnání v 19. minutě. Po šťastném odrazu se dostal jeho hráč až před Piňose, obloučkem ho přehodil, ale míč se otřel o horní část břevna a skončil v zázemí. Ve 23. minutě pálil z třiadvaceti metrů Svoboda a brankář se štěstím pokus našeho hráče zlikvidoval, avšak zkazil následnou rozehrávku, míče se zmocnil Kosek, obloučkem přehodil padajícího gólmana, kterého znovu zastoupil obránce a odehrál z prázdné brány míč do bezpečí. Pak se hra přece jen přesunula víc do středu hřiště. Až ve 31. minutě protáhl Petržel brankáře střelou z přímého kopu. Ve 38. minutě unikal domácí obraně hráč Bořitova, ale v tísni namířil vedle pravé tyče. Až konečně ve 41. minutě se měnilo skóre. To se domácím hráčům parádně povedla útočná akce, Jamrich vysunul po levé straně Svobodu, ten pohotovou přihrávkou před bránu našel nabíhajícího Koska a Tadeášovi už stačilo pouze nastavit nohu a uklidit míč po zemi k pravé tyči – 2:0.

 

Závěr opět patřil domácím

I ve druhém poločase pokračoval zajímavý fotbal dobré úrovně, ale víc šancí měl však domácí tým. Už ve 47. minutě vystihl Kosek chybu v rozehrávce soupeře, dostal se až před gólmana, jenže ten kanonýra vychytal. V 53. minutě předvedl gólman Bořitova nejistý zákrok, neudržel vysoký nákop před bránu, míč se odrazil ke Koskovi, ale ten trefil pouze boční síť. A další příležitosti na sebe nedaly dlouho čekat. V 57. minutě se Petržel probil obranou hostů, od půlky prošel až do „vápna“, ale tísněn dvěma obránci už neměl sílu na razantnější zakončení. Hned za minutu využil otevřené obrany Bořitova Kosek, postupoval sám na gólmana, jenže ten i tentokrát hráče vychytal. A v 60. minutě si opět Tadeáš vylámal zuby na hostujícím gólmanovi. Tentokrát vybojoval Šíbl míč, aby jej předložil Koskovi, ovšem ten znovu mířil do brankáře. Hosté nebyli neškodní, ale do vážnější šance se nemohli dostat a tak to zkusili jinak. V 63. minutě dostal prostor ke střele Vorlický a jeho pokus z 20-ti metrů zapadl pod břevno – 2:1. A bylo zaděláno na drama. Najednou bylo hostů plné hřiště a domácí tým byl donucen pouze k bránění. I tak byl soupeř blízko k vyrovnání, když po brejku zakončoval v dobré pozici jeho hráč, ale poslal míč vysoko nad. V 70. minutě střílel z 18-ti metrů hráč Bořitova a jen těsně minul pravou tyč. Až konečně v 70. minutě se povedla další útočná akce domácím. Hloch vysunul Koska, ten se ocitl znovu sám před gólmanem, ten byl sice v souboji s útočníkem opět úspěšnější, jenže tentokrát si odražený míč našel Šíbl a nekompromisní střelou z 12-metrů rozvlnil síť – 3:1. Najednou opět začali mít domácí navrch a už v 76. minutě přišla pojistka vedení. Jamrich našel na pravé straně Kováře, ten proběhl kolem obránce a prudkou střelu překonal gólmana – 4:1. V 78. minutě završili hráči FK skvělou pětiminutovku. Kadlec poslal vysoký míč na „šestnáctku“ Bořitova, Kosek byl důraznější než bránící hráč, sám před brankářem mu udělal kličku a do prázdné brány navýšil vedení – 5:1. Až pak se dostali ke slovu hosté. v 81. minutě prošel jejich hráč obranou, ale z 15-ti metrů mířil vedle. A tak poslední slovo měl domácí celek. Na míč za obranu si v 88. minutě na levé straně naběhl Škvarenina, postoupil s balónem u nohy až do „šestnáctky“, tam předložil míč nabíhajícímu Koskovi, který už mohl pouze doklepnout balón do prázdné brány – 6:1. Ve zbývajících pár desítkách vteřin se už dohrávalo ve středu hřiště a poté si mohli domácí hráči vychutnat zasloužené ovace fanoušků.

 

REPORT: Obec Šosůvka



Sestavy


Vysočany - Šošůvka
L. Piňos [-] - M. Kadlec [-] , P. Kovář [-] , J. Jamrich [-] , A. Petržel [-] (79. L. Němec [-] ) , T. Kosek [-] (88. J. Zouhar [-] ) , D. Svoboda [-] (62. L. Škvarenina [-] ) , V. Šíbl [-] (74. L. Bezděk [-] ) , Š. Hanák [-] (89. L. Vágner [-] ) , M. Srostlík [-] , M. Hloch [-]

TJ Sokol Bořitov
M. Kuchar [-] - M. Málek [-] , P. Petrák [-] , Š. Alexa [-] , J. Vorlický [-] , V. Bohatec [-] , V. Petrů [-] , V. Bodeček [-] (67. M. Ostrý [-] ) , R. Nesvadba [-] (82. R. Kubát [-] ) , J. Smolík [-] , J. Dovrtěl [-]

ŽK: 35. A. Petržel , 89. L. Němec - 43. M. Málek , 46. R. Nesvadba , 78. Š. Alexa , 83. V. Petrů .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: ODEHNAL David - SKOTÁK Jan, BRACH Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích