4:1
(1:1)
29. V. Pernica (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO - Jedovnice se zmohly pouze na branku z penalty, ta však nestačila


Branky


44. M. Srostlík , 49. M. Kadlec , 72. A. Petržel , 76. L. Němec - 29. V. Pernica (p.)
10

Výhra se nerodila lehce. Jedovnice zvolily defenzívní taktiku a domácí hráči se těžko proti této obranné zdi prosazovali. Teprve ve druhém poločase potvrdili domácí fotbalisté svoje postavení v tabulce a vítězství překlopili na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pernica otevřel skóre

Od úvodního hvizdu rozhodčího bylo patrné, že Jedovnice budou hrát ze zabezpečené obrany a snažit se ohrozit bránu z rychlých protiútoků. Tato jejich taktika mohla vzít za své už v 5. minutě. To Šíbl převzal průnikovou přihrávku, byl podražen těsně před pokutovým územím, přesto rozhodčí Reschovský nařídil penaltu. K té se postavil Němec, jenže jeho střelu, mířící po zemi do pravé části branky brankář vyrazil. A tak začalo střelecké trápení. Jedovnice zodpovědně bránili, důsledně střežili Tadeáše Koska, takže domácí hráči si vytvořili minimum šancí. Jedovnice vážněji zahrozily až ve 25. minutě, když se dostaly do přečíslení, ale přihrávku jejich hráče před bránu srazil Srostlík skluzem na roh. Ve 29. minutě se poprvé měnilo skóre. Hráč hostí při průniku do vápna upadl po kontaktu se Srostlíkem a rozhodčí nařídil druhou penaltu v utkání. K té se postavil Pernica. Zouhar sice vystihl směr jeho střely, jenže míč neudržel a byl to právě Pernica, který napodruhé už dopravil míč do sítě – 0:1. Takže domácí mužstvo už potřebovalo k vítězství tuhou obranu hostů překonat dvakrát. Tento úkol mohlo začít plnit ve 34. minutě. Po autu Jamricha zakončil Petržel, jenže jeho střela minula těsně pravou tyč. Domácí tlak se stupňoval a defenzíva Jedovnic nakonec kapitulovala ještě do přestávky. Ve 44. minutě poslal Jamrich roh z pravé strany na přední tyč, tam si naběhl Srostlík a tečoval míč hlavou tak, že ten skončil těsně u vzdálenější tyče – 1:1.

 

Obrana hostí kapitulovala 3x

Jak dobře první poločas z domácího pohledu skončil, tak ještě lépe začala druhá půle. Už v 50. minutě překlopili vedení na naši stranu. Jamrich hodil zleva aut do vápna, hostující obránce míč odhlavičkoval pouze na hranici pokutového území, kam si naběhl Kadlec a pohotovou přízemní střelou našel skulinu mezi hradbou těl a gólman Jedovnic se po míči natahoval marně – 2:1. Soupeř se začal přece jen trochu víc tlačit na domácí polovinu a mohl na to doplatit už v 53. minutě. To se konečně dostal do úniku Kosek, ale obránce, který ho stíhal, natolik ztížil našemu kanonýrovi zakončení, že Tadeáš nedokázal brankáře obstřelit. I když hosté potřebovali vyrovnat, hrálo se většinu času na jejich polovině. Dokázali ohrožovat brankáře pouze ze standartních situací, ale větší šanci si nevypracovali. Naopak pojistit náskok mohli hráči FK. Už v 73. minutě Šíbl napravil svoje selhání v koncovce. To dostal přihrávku do běhu na pravé straně, stihl míč jen tak tak doběhnout před brankovou čárou, jeho první nahrávku ještě obránce zablokoval, ovšem míč se k hráči vrátil a napodruhé už Šíbl našel před bránou úplně volného Petržela, který měl už snadnou úlohu a z 12-metrů umístěnou střelou zvýšil na 3:1. Za tři minuty bylo definitivně rozhodnuto. Jamrich zahrával roh z levé strany, jeho přetažený centr vrátil prudkou hlavičkou před bránu Hloch, míč z jeho hlavy našel Libora Němce a ten měl velmi snadnou úlohu ze dvou metrů doklepnout taktéž hlavou míč do prázdné brány – 4:1. V 80. minutě byly Jedovnice blízko debaklu, když centr Jamricha z levé strany našel před bránou osamoceného Marka Hlocha, jenže ten ještě několik minut poté nechápal, jak nikým neatakovaný mohl v jasné pozici poslat míč nad bránu. Závěrečné minuty pokračovaly pod domácí taktovkou. 

 

REPORT: Obec Šošůvka



Ohlasy k zápasu


Vysočany - Šošůvka
Z webu Obec Šošůvka: Klíčový zápas, s ohledem na šance k vítězství v soutěži, čeká naše fotbalisty v sobotu 27. 4. 2024 na hřišti ve Vysočanech. To od 16:30 h. přivítáme lídra OP, rezervu družstva Boskovice/Letovice. Věříme, že si tento důležitý duel nenecháte ujít.




Sestavy


Vysočany - Šošůvka
D. Zouhar [-] - A. Petržel [-] , J. Jamrich [-] , L. Škvarenina [-] , L. Němec [-] (84. J. Zouhar [-] ) , T. Kosek [-] , D. Svoboda [-] (80. M. Šebela [-] ) , V. Šíbl [-] , M. Srostlík [-] , M. Kadlec [-] , M. Hloch [-]

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - D. Zukal [-] , M. Konečný [-] (77. L. Kučera [-] ) , M. Tetur [-] , J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] , T. Blatný [-] , K. Vintr [-] (88. J. Borek [-] ) , Š. Hrivík [-] , J. Galita [-] , R. Lebiš [-] (55. M. Šebela [-] )

ŽK: 29. D. Svoboda , 62. M. Hloch - 19. J. Galita , 35. J. Sedláček , 57. D. Zukal , 83. K. Vintr .
Počet diváků: 333. Rozhodčí: RESCHOVSKÝ Michal - BRÁZDA Jan, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích