1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 17:00

15.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipůvka s dalším bodem, body se dělily s Olešnicí


Branky


6

Se skvělou formou hrají hráči Lipůvky, kteří opět získali další bod. Tentokrát za remízu s mírně favorizovanou Olešnicí. Ta se dostala do vedení ve 22. minutě, na což domácí odpověděli po oplynutí hodiny zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešnice s první brankou

Do dnešního zápasu vstoupili domácí ve výrazně upravené sestavě. Začátek byl lepší z jejich strany a pěknými akcemi se dostávali do vápna soupeře, bohužel z toho žádný gól nepadl. Po dvaceti minutách hry se rozjel i soupeř a hned první jejich šance skončila gólem, když centr z levé strany propadl až k osamocenému Štarhovi a ten se prosadil 1:0 pro Olešnici. Dalších 20 minut byl boj spíše o střed hřiště. Ale do dvou velkých šancí se přece jen dostali domácí. Karel Marek si 2x našel míč ve vápně a zakončoval hlavou. Jednou jeho střelu skvělé vychytal gólman Olešnice a druhá orazítkovala tyč. Těsně před koncem prvního poločasu se vytáhl i domácí  brankář Ráček, který skvělým zákrokem vytáhl střelu z pravého horního rohu a udržel svůj tým nad vodou. Poločas 0:1.

 

Bohatec vyrovnal

Druhý poločas začal opatrně. Hosté drželi míč a hrozil převážně dlouhými nákopy. Žádné velké šance k vidění nebyly. V 65. minutě se k přímému kopu z levé strany postavil střídající Kučera a krásným centrem našel Bohatce, který akrobatickými "polonůžkami" přes hlavu vyrovnal na 1:1. Po obdržení branky se Olešnice snažila znovu dostat do vedení. Hosté mohl do vedení dostat hráč hostí Petrželka, který z hranice velkého vápna vyslal projektil, ten však neskončil za bránou domácího brankáře. Do konce zápasu už fanoušci žádné branky neviděli.



Ohlasy k zápasu


ASK Lipůvka
Robin Bohatec (hráč): Vyrovnaný zápas, plný tvrdých soubojů okořenil krásný gól domácích. Další důležitý bod do tabulky. Nacházíme se na krásném 8. místě, což je v první sezóně v okresním přeboru velký úspěch.




Sestavy


ASK Lipůvka
A. Ráček [-] - M. Čuhel [-] (78. R. Sedláček [-] ) , M. Hloušek [-] , J. Pospíšil [-] , R. Bohatec [-] , M. Fryčka [-] , V. Novotný [-] , P. Navrátil [-] , V. Bábor [-] , J. Kovář [-] , K. Marek [-] (46. V. Kučera [-] )

FC Olešnice
D. Žíla [-] - L. Kleveta [-] , J. Havlíček [-] , J. Šafařík [-] - F. Štarha [-] , M. Daniel [-] , D. Štarha [-] - J. Petrželka [-] , J. Hlaváček [-] (85. J. Špaček [-] ) , J. Kleveta [-] , M. Kubíček [-] (46. T. Marek [-] )

ŽK: 80. M. Fryčka - 48. F. Štarha , 61. J. Havlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARÁK Hynek - BUREŠ Martin, PIVODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích