R. Zmeškal 6.
O. Dufek 57. (p.)
O. Dufek 69.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy doma udolaly Chlístov


Branky


6. R. Zmeškal , 57. O. Dufek (p.) , 69. O. Dufek - 39. M. Kuchařík
18

Fotbalisté Výčapů zvítězili ve svém prvním zápase jarní sezóny nad Chlístovem 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Druhé jarní kolo připadlo na Velikonoční neděli. Slavia Chlístov zajížděla do Výčap. V prvním kole vyšli oba celky naprázdno. Chlístov prohrál o gól v Blatnici. Domácí překvapivě hladce prohráli v Třebelovicích. Při pohledu na tabulku se očekávalo hladké vítězství domácích. Domácí roli favorita začali naplňovat hned v 6 minutě. Do balonu se opřel Richard Zmeškal, precizní rána se otřela o tyč a skončila v brance 1-0. Zdálo se, že vše půjde podle předpokladů. Po gólu se hra vyrovnala k vidění bylo hodně soubojů taky faulů, které kouskovali hru ani jeden z týmů si výraznější tlak nevypracoval.  Domácí hrozili zejména po rozích, které nepříjemně lítali vápnem soupeře, ale hostující obrana odolala. Postupně se o slovo hlásili i hosté v dobré příležitosti neuspěl Kocmánek. Za domácích bodlo Matouška skončilo na břevně. V 39 minutě hosté zahráli přímý kop centr do vápna domácí obrana odvrátila, míč si našel Tomáš Kuchařík jeho střelu gólman vyrazil před Michala Kuchaříka ten napálil míč břevno 1-1. Do kabin se šlo za remízového stavu.  

Domácí rozhodli ve druhé půli

Domácí do druhé půlky prostřídali a snažili se strhnout vítězství na svou stranu. Hosté se snažili poctivě bránit a čekali na svou příležitost. Nerozhodný stav vydržel do 57 minuty. Hosté ztratili míč po útočném autovém vhazování. Domácí předvedli ukázkový brejk, ten byl zastaven až faulem na hranici pokutového území. Hlavní rozhodčí po konzultaci s pomezním ukázal na značku pokutového kopu, penaltu proměnil Dufek 2-1. Zvláštní situace byla k vidění v 67 minutě. Po nákopu se míč blížil k lajně pravděpodobné se dostal i za lajnu čemu nasvědčovalo i nepokračování domácího útočícího hráče ve hře, hosté se chystali na odkop. Hvizd rozhodčího ale nepřicházel, domácí se řídili pravidlem hraj, dokud rozhodčí nepískne. Míč dostal do malého vápna Dufek a tam si již věděl rady. Protesty hostů byli zbytečné gól platil 3-1. A bylo prakticky rozhodnuto. Chlístov se snažili vrátit do zápasu, ale hlavičku Holíka zastavila domácí obrana na brankové čáře. Střelu Michala Kuchaříka vytlačil domácí gólman na tyč. Domácím se otvírali příležitosti na brejky, ale ani jeden z nich nedotáhli do gólového konce. Všechny body teda zůstali ve Výčapech hosté odjíždí s prázdnou, ale za předvedený výkon se rozhodně stydět nemusí.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Dneska jsme odehráli dobrý zápas a docela dlouho jsme domácího favorita trápili při troše štěstí možná šlo pomýšlet i na bodík. Zápas jsme odmakali odjíždíme se vztyčenou hlavou bohužel bez bodu.



Sestavy


Sokol Výčapy
L. Nikrmajer [-] - V. Nikrmajer [-] , M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , R. Večeřa [-] (81. R. Nikrmajer [-] ) , R. Zmeškal [-] , J. Kopeček [-] (72. R. Petříček [-] ) , S. Merta [-] , M. Kouřilek [-] (46. M. Dobeš [-] ) , L. Jeleček [-] (46. O. Dufek [-] ) , D. Matoušek [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - J. Boudný [-] (75. P. Brestovský [-] ) , D. Brestovský [-] , J. Seifert [-] - M. Svoboda [-] , J. Ježek [-] , K. Kocmánek [-] (84. M. Granát [-] ) , M. Kuchařík [-] - J. Pokorný [-] (46. D. Holík [-] ) , T. Kuchařík [-] , P. Rygl [-] (71. P. Tkaný [-] ) -

Hráči zápasu: O. Dufek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - VOŠMERA Michal, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem, jasná výhra Výčap.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Výčapy překvapivě prohrály a budou si chtít napravit reputaci. Doma zvítězí.