2:1
(1:0)
74. T. Lang (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice vyhrála gólem z předposlední minuty zápasu


Branky


3. D. Lojka , 89. J. Dusík - 74. T. Lang (p.)
17

fotbalový zápas mezi týmy Blatnic a Nových Syrovic nabídl divákům skutečnou podívanou plnou emocí a napětí. Blatnice nakonec slavily vítězství s výsledkem 2:1, přičemž oba týmy podaly skvělý výkon až do posledních okamžiků utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Začátek zápasu patřil domácímu týmu Blatnic, který se chopil iniciativy a hned ve 3. minutě otevřel skóre zápasu. Daniel Lojka dokázal skórovat po akci svého týmu, což poslalo Blatnice do vedení 1:0 a dodalo jim potřebné sebevědomí.

Domácí rozhodli v závěru zápasu

I přes brzké vedení Blatnic se Nové Syrovice nevzdaly a začaly útočit, aby vyrovnaly skóre. Jejich úsilí bylo odměněno v 74. minutě, kdy Tomáš Lang proměnil pokutový kop a vyrovnal stav zápasu na 1:1. To vytvořilo napínavé prostředí na hřišti a diváci byli svědky vyrovnaného souboje až do posledních minut utkání. Když se zdálo, že se zápas skončí nerozhodně, přišel zlomový okamžik v podobě 89. minuty. Jakub Dusík z týmu Blatnic se chopil příležitosti a svou střelou poslal míč za záda brankáře Nových Syrovic, čímž rozhodl o vítězství svého týmu. Toto vítězství bylo pro Blatnice důležité, protože jim přineslo tři body a posunulo je v tabulce výše. Na druhou stranu to byla pro Nové Syrovice zklamání, ale ukázaly bojovný výkon až do posledních minut.Tento zápas byl skvělou ukázkou vášnivého fotbalu, který přináší radost všem fanouškům. Blatnice tak po nepovedené podzimní části zatím na jaře válí a vyhráli zatím oba své jarní zápasy a určitě se nebudou chtít smířit s předposlední příčkou tabulky, která ještě může znamenat sestup do nižší soutěže.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Svoboda [-] , Z. Eberl [-] , Z. Nedvědický [-] (84. J. Spilka [-] ) , M. Hutař [-] , M. Trnka [-] , R. Nykrmajer [-] (64. Z. Veselý [-] ) , J. Trnka [-] (81. J. Dusík [-] ) , L. Kratochvíl [-] , D. Lojka [-] , M. Sova [-]

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - R. Janoušek [-] , M. Sosnar [-] , J. Vlček [-] (66. V. Tříletý [-] ) , L. Veselý [-] , J. Houserek [-] , M. Havelka [-] , D. Růžička [-] , J. Pojezný [-] , T. Lang [-] , M. Havelka [-]

ŽK: 29. D. Lojka - 19. J. Pojezný .
Hráči zápasu: L. Kratochvíl - L. Veselý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠIMKA Jaroslav - DĚDEK Jiří, VÁCLAVEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady favorita nevidím. Za mě remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tady věřím více Syrovicím.