4:2
(2:2)
12. R. Ježek
23. F. Rohony (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník vyhrál i druhý jarní zápas, tentokrát porazil doma Stařeč


Branky


2. O. Molák , 5. M. Mašeja , 53. R. Šťáva , 83. R. Šťáva - 12. R. Ježek , 23. F. Rohony (vl.)
18

Na hřišti Lipníku se odehrál zápas, který nabídl fanouškům skvělou podívanou a spoustu gólů. Lipník porazil Stařeč s výsledkem 4:2, přičemž obě mužstva podala skvělý výkon až do posledních minut utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle vedly, přesto hosté dokázali vyrovnat

Domácí tým si začal budovat své vedení velmi rychle. Už ve 2. minutě se prosadil Dominik Vozár, který poslal míč za záda brankáře Stařeče a otevřel tak skóre zápasu. Jen o tři minuty později se Lipníku podařilo zvýšit svůj náskok na 2:0, když Martin Mašeja proměnil další šanci. Nicméně, Stařeč se nevzdával a dokázal snížit náskok soupeře. Rostislav Ježek se prosadil ve 12. minutě a snížil na 2:1. Stav se vyrovnal v 23. minutě, kdy Filip Rohony z týmu Stařeč zasáhl a vyrovnal skóre na 2:2.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Druhý poločas přinesl ještě větší nasazení ze strany obou týmů. Lipník se opět ujal vedení v 53. minutě, kdy Rudolf Šťáva skóroval a poslal domácí tým do vedení 3:2. Stařeč se snažil vyrovnat, ale Lipník dokázal držet své vedení až do konce zápasu. O další radost se postaral opět Rudolf Šťáva, který v 83. minutě proměnil svou druhou šanci v zápase a zajistil tak svému týmu vítězství 4:2. Tento zápas byl skvělou ukázkou fotbalového umění a vášně, která oba týmy spojuje. Gratulujeme Lipníku k vítězství a Stařeči k bojovnému výkonu. Lipník se tak po druhé výhře zařadil mezi účastníky aspirantů na přímý postup do krajské soutěže. Stařeč naopak proti dalším silnému týmu tentokrát neuspěla. Určitě se ale máme ve zbývajících kolech na co těšit a uvidíme jak se oběma týmům bude dařit.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: Do utkání jsme vstoupili skvěle a v obřím tempu. V 5. minutě jsme již vedli 2:0. Bohužel kolem 20. minuty naše tempo opadlo a po nedůrazech jsme soupeře nechali vstřelit 2 branky. Ve zbytku poločasu jsme si vytvořili ještě 2 velké šance, které zůstali nepromněny. Do druhého poločasu jsmevstoupili lépe a vstřelili 2 branky. Ke konci utkání nás již soupeř zatlačil na naši půlku a my neměli dost sil a klidu se z tohoto sevření vymanit, naštěstí se skóre již nemělo. Soupeře chci vyzdvnihnout za obraz hry, kdy si to s námi přijel rozdat na férovku, což se moc nestává.




Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - L. Žák [-] (60. M. Bašta [-] ) , D. Vozár [-] (46. A. Kisela [-] ) , R. Šťáva [-] , M. Vala [-] (77. F. Bárta [-] ) , O. Molák [-] (60. . Syrový [-] ) , M. Mašeja [-] (30. L. Vojáček [-] ) , T. Kutálek [-] , P. Burian [-] , J. Brabenec [-] , M. Jarý [-]

TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - R. Ježek [-] , F. Strouha [-] (79. M. Kaňka [-] ) , M. Linhart [-] , M. Bříza [-] , D. Lorenc [-] , L. Ježek [-] , . Havlíček [-] (76. K. Janík [-] ) , P. Stuchlík [-] , R. Valíček [-] , D. Požár [-] (51. Z. Barák [-] )

Hráči zápasu: R. Šťáva .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - CEJNAR Maik, PAŘÍZEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 4. 2024 12:48
No to je hnus, ten referát. To píše AI? To si strčte za klobouk, to se nedá číst!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas, ve kterém budou šťastnější domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lipníku máme také co vracet. Tady není o čem...