Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice otočily zápas s Valčí


Branky


17

Třebelovice dokázaly na hřišti Valče otočit nepříznivý vývoj zápasu a z 0:2 otočili na konečných 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

  K prvnímu jarnímu domácímu utkání přijelo mužstvo Třebelovic.Obě mužstva před týdnem naplno bodovala a chtěla v tom pokračovat!

      Hrál se zápas dvou rozdílných poločasů,v tom prvním jasně dominovali domácí a jen jejich střelecká neschopnost udržela hosty ve hře i do druhé půle! Hned v první minutě skončila první střela brankou! Tomáš Slatinský si navedl míč a krásnou střelou zpoza velkého vápna nedal brankáři šanci 1:0!Domácí se dál tlačili před branku,ale zahazovaly šance a když už míč skončil v síti byl odmáván ofsajd!Branka,která platila přišla ve 40. minutě,výborně hrající Tomáš Slatinský poslal krásný balon do vápna na hlavu Ondry Kopuletého a ten překonal brankáře hostí podruhé 2:0! Ovšem hosté si pomohli hned o minutu později standartkou a úplně volný hráč ve vápně snížil hlavou na 2:1!

Hosté otočili zápas ve svůj prospěch

  Druhý poločas nabídl úplně opačný obrázek,snad jen s tím rozdílem,že šancí měli hosté méně jak domácí v první půli,ale byli produktivnější! V 75.minutě vyrovnali a hned o dvě minuty později strhli vedení na svou stranu 2:3!Obě branky padly po rychlých akcích po pravé straně a pohotovém zakončení!Domácím nelze upřít snahu,ale na vyrovnání neměli i vinou absencí tentokrát sílu a tak bohužel nezískali ani bod!


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Rozhodnout jsme měli v první půli, kdy jsme byli jasně lepší a měli plno šancí,druhou půli jsme úplně vypadli ze zápasu,hosté nás přehráli a nám došly síly!

TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: V prvním poločase jsme nehráli dobře a nedařila se nám kombinace. Domácí spoléhali na dlouhé nákupy a dostali se jednoduše do vedení 2:0. Naštěstí jsme dali do poločasu kontaktní branku a ve druhém poločase jednoznačně převzali iniciativu hry a góly visely ve vzduchu. Ukázali jsme konečně týmový duch a připsali si první letošní body z venkovního hřiště.



Sestavy


SK Valeč
A. Diviš [-] - M. Ludvík [-] (27. D. Pipek [-] ) , P. Zikán [-] (79. M. Dufek [-] ) , J. Sirota [-] (58. T. Diviš [-] ) , T. Slatinský [-] , M. Mašíček [-] , D. Cabejšek [-] , O. Kopuletý [-] , J. Ludvík [-] (79. T. Vítámvás [-] ) , T. Pačinek [-] , M. Kohoutek [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - D. Vala [-] (23. T. Brychta [-] ) , D. Smetana [-] , M. Máca [-] , K. Tesař [-] (53. S. Michal [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , K. Skoumal [-] , M. Liška [-] (86. K. Veselý [-] ) , R. Jurka [-]

ŽK: 71. J. Sedláček .
Hráči zápasu: O. Kopuletý - M. Liška .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - ŠÍN Martin, RAMBOUSEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Opět očekávám vyrovnaný zapas. Domácí o gól zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

V prvním kole mě oba mančafty svým výsledkem překvapily, takže těžké tipovat. Věřím ale více Valči na domácí půdě.