0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice si z derby odvezli cenou výhru z Hrotovic


Branky


18

V derby mezi týmy Hrotovic a Myslibořic rozhodla o výhře hostů jediná branka v zápase Myslibořice navíc museli víc jak hodinu zápasu dohrávat o deseti hráčích, ale výhru si pohlídali

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší , ale už jen pokračovali v deseti

Na velikonoční neděli doma Hrotovice přivítaly tým z Myslibořic. Derby za slunného počasí sledovalo přes 200 diváků, bohužel ale pěkný fotbal neviděli. Hosté od začátku nasadili svoji nakopávanou taktiku a agresivním přístupem nepouštěli domácí do větších kombinací. Naopak sami využili chyby v rozehře domácí obrany a hned v 10. minutě vstřelili jedinou branku zápasu. Domácí hráli od 28. minuty po faulu hostujícího brankáře a jeho následného vyloučení v početní převaze. Rychlými průniky si vytvořili několik slibných šancí, žádná z nich ale nebyla úspěšná. 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Celý zápas se nesl v duchu tvrdých soubojů, důkazem je celkem 7 žlutých a 1 červená karta. Hosté tak zcela napravili zaváhání z minulého kola a výhra v hrotovicích by mohla do dalších kol určitě nakopnout, což by mohli potvrdit V dalším domácím zápase. Naopak Hrotovice si zatím ze dvou úvodních jarních zápasů připsali pouhý bod a jejich šance a přání na postup do vyšší soutěže dostala závažné trhliny. Přesto do konce soutěže zbývá ještě mnoho kol a určitě nemusí být z pohledu Hrotovic ještě hotovo. Určitě se máme ke zbytku soutěže na co těšit. A právě následující kolo hodně napoví protože proti hrotovicím nastoupí na svém hřišti zatím vedoucí celek soutěže s Rokytnice. Myslibořice zas bude chtít potvrdit výhru proti Blatnici, která svoje dvě úvodní jarní utkání vyhrála.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Urážky, povýšené a arogantní chování ze strany domácího trenéra Laštovičky po prohraném podzimním zápase Hrotovic poskytly mému týmu neskutečnou motivaci a touhu, porazit silný tým Hrotovic i podruhé v sezóně. Zápas jsme začali dobře, výborný Hvězda otevřel skóre zápasu. Domácí pak měli šance na vyrovnání, ale jednou prázdnou bránu netrefili a podruhé nás zachránila tyč. Pak přišlo vyloučení brankáře Hrušky, který fauloval za vápnem a my hráli i s nastavením téměř 70 minut v oslabení. Nicméně ze hry jsme měli i v 10 lidech víc než domácí, obrana fungovala i hráčem Bohumilem Mencákem v bráně výborně. Ve druhém poločase jsme domácí k ničemu vážnějšímu nepustili, jejich taktika s nákopy bez jakékoliv kombinace nedělala urostlým obráncům z Myslibořic žádný problém. Ke konci se zápas začal vyostřovat, protože na světelné tabuli stále svítilo skóre 0:1. Myslibořice vypjatý závěr ustály a odvezly si z Hrotovic cenné body. Děkuji klukům za bojovný a hlavně týmový výkon, který nás dokonale stmelil před dalším zápasem. Váš tréňa.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] (85. L. Škarabela [-] ) - T. Hadraba [-] , M. Blatný [-] , J. Votava [-] , M. Svoboda [-] , J. Hadraba [-] (75. P. Padělek [-] ) , L. Škoda [-] , P. Hrobař [-] (46. M. Mlejnek [-] ) , M. Růžička [-] , F. Pekárek [-] , J. Petřek [-]

TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - O. Smolka [-] (59. S. Marek [-] ) , L. Macháček [-] , P. Vejvoda [-] , D. Kunčík [-] (29. B. Mencák [-] ) - J. Fňukal [-] , L. Šabata [-] (81. A. Macháček [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] - F. Hvězda [-] (81. D. Šoustal [-] )

ŽK: 9. L. Škoda , 19. M. Blatný , 44. M. Svoboda , 54. F. Pekárek - 13. S. Marek , 19. M. Šoustal , 33. F. Hvězda . ČK: 28. M. Hruška .
Hráči zápasu: J. Petřek - B. Mencák .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - SVOBODA Vladimír, ROUPEC Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Derby. Oba dva tábory se nijak extra nemusí. Minulé kolo se ani jednomu ze soupeřů nevydařilo podle představ. Hrotovice brali jen bod, Myslibořice překvapivě prohráli na domácím hřišti. Jelikož se jedná o derby, budou velikonoce a má být skvělé počasí, očekávám velký počet fanoušků. Za mě výhra domácích 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hrotovice to nebudou mít lehké, ale poradí si.