Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma jednoznačně nestačil na Valeč


Branky


19

Fotbalisté Valče si s chutí zastříleli v Chlístově a napravili domácí porážku z Třebelovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli již v první půli

První dubnová neděle nabídla slunečné skoro až letní počasí ideální příležitost zajít na fotbal dát si pivo a párek. Chlístov na svém hřišti přivítal Valeč domácí chtěli navázat na slibné výkony z úvodních kol. Hosté chtěli získat zpět body které ztratili minulý týden doma s Třebelovicemi.
Úvod utkání se hrál nahoru dolů. Skoré otevřeli hosté po nenápadném autovém vhazování centr od lajny našel v šestnácte nekrytého Pislcajka ten si věděl rady. Když o necelé 3 minuty ve vápně vyplaval opět nehlídaný Pislacajk a s přehledem uklidil k tyči bylo 0-2.  Domácím se povedlo s oklepat a taky si vytvořili několik slibných šancí, ale hostující obrana na čele s jistým golmanem Mackem odolávala. Po Kocmánkově střele pomohla tyčka. Snížit se povedlo v 27 minutě Kocmánek hezky vyslal po lajně Svobodu jeho prudkou nabídku před branku si hosté srazili do brány 1-2 a opět bylo o co hrát. V této části zápasu měli domácí více z hry, ale vyrovnat jim nepovedlo. Naopak rohovém kopu domácích, hosté precizně dokombinovali brejk do otevřené obrany na Zikána, který se sám před brankařem nemýlil 1-3. Před odchodem do kabin domácí ještě jednou propadli v bráněni nabídnutou šanci hosté nepohrdli, a tak se do kabin odcházelo za stavu 1-4 a bylo v podstatě po zápase.

Hosté ještě skóre navýšili

Do druhé Chlístov nastoupil s touhou zápas alespoň zdramatizovat a vstřelit nakou tu branku. Domácím si vytvořili několik dobrých příležitostí. Výborně chytající Macek si poradil s tutovkou Kocmánka i s nájezdem Michala Rygla ze strany, který vytlačil na roh. Hosté si hlídali náskok, když v 76 minutě hezká střela Sirotu s pomocí břevna a zad domácího gólmana skončila v brance bylo 1-5. Za dalších 5minut si vyraženou střelu v malém vápně našel Zikán a přidal svou druhou branku. Zmar domácích byl dokonán v 85 minutě 7 gólem hostů který po hezké kombinaci střelil Padělek.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: 1:7 je pro nás asi trochu krutý výsledek v ofenzivě jsme si několik dobrých příležitostí dokázali vypracovat, narazili jsme na výborně chytajícího golmana hostů. Na utkání musíme co nejdříve zapomenout a vrátit se k výkonům z úvodních dvou kol.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Zápas jsme nepodcenili a i když domácí ze začátku zlobili, tak jsme si utkání pohlídali, vysoko zvítězili a získali povinné tři body!



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - J. Boudný [-] (6. P. Brestovský [-] ) , D. Brestovský [-] , J. Seifert [-] - M. Svoboda [-] , J. Ježek [-] , K. Kocmánek [-] - P. Rygl [-] , J. Pokorný [-] , T. Kuchařík [-] - D. Holík [-] (63. M. Rygl [-] )

SK Valeč
Z. Macek [-] - D. Cabejšek [-] , J. Ludvík [-] (64. T. Vítámvás [-] ) , T. Pačinek [-] , D. Pipek [-] , M. Pislcajk [-] , P. Zikán [-] (79. A. Diviš [-] ) , J. Sirota [-] , T. Slatinský [-] (46. F. Padělek [-] ) , J. Kremláček [-] (30. M. Mašíček [-] ) , O. Kopuletý [-]

ŽK: 78. M. Svoboda - 70. M. Pislcajk .
Hráči zápasu: P. Zikán .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

V Chlístově se hraje špatně, ale věřím Valči, že zvítězí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů