Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov doma nestačil na vedoucí Koněšín


14

Vedoucí tým soutěže z Koněšína zvítězil na těžké půdě Opatova a upevnil si první místo v tabulce 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Oba týmy si v předchozím prvním jarním kole připsaly výhry a tak trochu se předpokládalo, že domácí posilněni tímto plným bodovým ziskem trochu víc potrápí dosavadní vedoucí celek z Koněšína. Leč hosté se hned od úvodního hvizdu pustili do soupeře s vervou a velmi brzy se ujali vedení. To mladičký Ošmera doklepával do prázdné – 0:1 (a to nebyla první gólovka hostů v zápase). První čtvrthodinu byli prakticky hosté jedinými pány na hřišti, ale k další změně skóre kvůli slabší potenci v zakončení nedošlo. Hra se tak pak logicky více vyrovnala a i domácí začali vystrkovat růžky. Jejich jasnou gólovku po půl hodině hry zlikvidoval hostující brankář, a tak platilo okřídlené „nedáš - dostaneš“. Hned z protiútoku zapadl nepovedený centr Špačka k překvapení všech za záda domácího gólmana – 0:2. Hosté do poločasu přidali ještě jednu branku, kdy se nadvakrát prosadil koněšínský Konečný – 0:3.

   

Hosté ještě skóre navýšili

Jestli domácí po přestávce pomýšleli na zdramatizování, tak všem teoretickým úvahám učinil  hned zkraje praktickou přítrž znovu Konečný, který střelou z dálky upravil už na 0:4. Na pro domácí hrozivých už 0:5 zvyšoval po necelé hodině hry po rychlém brejku také dvougólový Špaček. Za rozhodnutého stavu se po zbývající více než půl hodinu hrál takový bezstarostný hurá fotbal nahoru a dolů s řadou příležitostí na obou stranách. Jenže domácímu Opatovu nebylo tentokrát souzeno vstřelit ani alespoň zasloužený úspěch (a to ani do prázdné brány tři minuty před koncem). Čisté konto pro hosty ovšem nebylo úplně zadarmo. Hosté se tak i nadále drží v čele s tříbodovým náskokem před druhým Mohelnem, se kterým si to rozdají příští sobotu…



Ohlasy k zápasu



TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Vstřelili jsme pět branek a díky tomu musí Opatov vstřebat debakl který utrpěl. Jsme zase blíž vysněnému prvnímu místu. Klukům určitě patří pochvala za odvedený výkon.



Sestavy


FK Opatov
J. Plaček [-] , M. Čurda [-] - M. Ježek [-] , M. Kšír [-] , J. Doležal [-] , A. Švaříček [-] (70. V. Eliáš [-] ) , S. Wasserbauer [-] (40. J. Horáček [-] ) , L. Zbožínek [-] , Z. Daniel [-] , M. Malík [-] , R. Pokorný [-] (60. L. Kabelka [-] )

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - M. Ošmera [-] (52. S. Horký [-] ) , J. Svoboda [-] , K. Nováček [-] (57. R. Sobotka [-] ) , P. Čermák [-] (46. L. Lazárek [-] ) , T. Dokulil [-] , P. Špaček [-] , M. Konečný [-] , O. Šibůrek [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-]

Hráči zápasu: M. Konečný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PEŘINKA Jiří - JÁN Jiří, EIS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou favorit a měli by zvítězit.

Tip: výhra domácích