Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji dvou rezervních týmů vyhrály i díky hattricku Petra Moláka Okříšky v Dukovanech


Branky


18

V souboji, který se odehrál v Dukovanech zvítězily favorizované Okříšky B nad místním rezervním týmem i zásluhou zlepšené druhé půle vysoko 8:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Ve třetím zápase na jaře, nastoupili doma Dukovany B proti rezervě Okříšek a odehráli poměrně vyrovnaný první poločas. Do půlky sice hosté vedli rozdílem jedné branky, ale zápas byl pro domácí ještě hratelný. Hosté se ve 4. minutě utkání dostali do vedení Petrem Molákem -1:0. Stejný hráč pak ve 20. minutě zvyšoval na 2:0. Domácím se sice podařilo ve 23 minutě Pavlem Jelínkem snížit na 1:2, ale ve 30. minutě Jan Bulant vrátil hostům opět dvougólové vedení -3:1. Ve 35. minutě upravil na poločasových 2:3 Martin Fojtášek.

Hosté se po pauze rozstříleli

Druhý poločas se domácím ovšem vůbec nepodařil. Okříšky je v podstatě vůbec k ničemu nepustili, herně byly lepší a postupně si vytvořily několik gólových šanci. Ty také proměnily a ve druhé půlce přidali dalších pět branek. Postupně se trefovali, v 69. minutě Jaroslav Jůza. Na 5:2 navyšoval skóre Michal Zeman a o dvě minuty později Vojtěch Jůza dával již na 6:2.V závěru zápasu padly další dvě branky. V 83. minutě Tomáš Dočkal zvyšoval již na 2:7 a na konečných 2:8 dával svým třetím gólem v zápase Petr Molák výsledku krutou podobu. Okříšky si zaslouženě po výhře 2:8 odvážejí všechny tři body. Dukovany B první tři kola nezískali jediný bod jsou momentálně na poslední příčce tabulky. Okříšky určitě ještě budou chtít zamotat čelo tabulky.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: První tři kola jsme nezískali jediný bod a tak je pro nás důležité se vschopit a soustředit se na další utkání.

SK Huhtamaki Okříšky B
Ferda Michal,hráč: Klid přinesla až skvělá tříminutovka v druhé půli. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě i v okleštěné sestavě. Velký dík patří dorostencům, kteří odehráli 2 zápasy po sobě a navíc skvěle.



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - P. Horák [-] (70. K. Jenerál [-] ) , P. Jelínek [-] (45. J. Kuchařík [-] ) , M. Ferus [-] , B. Horák [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] (75. T. Soukup [-] ) , F. Smysitel [-] , M. Fojtášek [-] , J. Jelínek [-] (45. T. Slavík [-] ) , J. Nahodil [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
T. Nevolka [-] - V. Jůza [-] , D. Šinkovský [-] (55. M. Hobza [-] ) , Z. Ryšavý [-] (60. J. Jůza [-] ) , M. Pařízek [-] , P. Molák [-] , T. Dočkal [-] , F. Koreš [-] , J. Bulant [-] (45. O. Dosedla [-] ) , M. Večeřa [-] , M. Zeman [-]

ŽK: 78. F. Smysitel - 37. M. Pařízek , 73. F. Koreš .
Hráči zápasu: P. Molák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VALA Vladimír - MATĚJKA Jan (N), SOUKUP Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

I tady to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů