Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina ve Studenci nakonec dopadla lépe pro hosty z Opatova , gólem z nastavení


Branky


8. L. Matějek , 61. J. Strnad , 66. J. Holoubek , 88. L. Matějek - 15. M. Čurda , 40. M. Čurda , 54. A. Švaříček , 73. M. Čurda (p.) , 91. M. Čurda (p.)
18

Před hezkou návštěvou za krásného fotbalového počasí nestačil poslední Studenec na Opatov za který se trefil čtyřikrát Martin Čurda, který i rozhodl gólem v nastavení. Hosté navíc dohrávali o deseti hráčích

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatov o gól lepším týmem

 Než se hráči pořádně rozkoukali tak v 8. minutě Libor Matějek  skóroval na 1:0. V 15. minutě Martin Čurda dostal do uvolněného středu útoku míč, lehce si ho popotáhl a vyrovnal na 1:1. V 19. minutě Rouskův pokus z 25-ti metrů brankář hosi vyrazil na roh. Ve 30. minutě střelecký pokus Čurdy z hranice šestnáctky brankář Dufek pozvedl na břevno. Ve 40. minutě Čurdův slalom domácí obranou zakončil střelou z malého vápna a hosté vedli 1:2. Ve 41. minutě útok domácích po levé straně zakončoval Urban sám střelou na bránu, ale brankář Kšír vyrazil míč na roh. Ve 45. minutě vypálil opět Urban a jeho střelecký pokus skončil na tyči. 

Hosté rozhodli o své výhře i v oslabení v nastaveném čase

V 54. minutě únik hostů po pravé straně zakončil Švaříček -1:3. V 55. minutě Komárek přeloboval nejenom brankáře, ale i bránu hostů. V 61. minutě Strnad šel do útoku, udělal dvě kličky před šestnáctkou a jeho střela znamenala gól  - sníženo na 2:3. V 64. minutě Mrňa šel sám na soupeřovu bránu, v těsné blízkosti hranice velkého vápna byl z boku faulován. Následoval trestný kop z 18-ti metrů, exekutor Holoubek propálil kolem zdi i brankaře. Míč skončil v šibenici a bylo vyrovnáno na 3:3.  Čurda v útoku měl dlouhý míč na soupeřovu branku, Dufek vyběhl, šel na zem a tělem zastavil míč. Čurda při přeskakování zavadil o brankáře a upadl. Hlavní rozhodčí k údivu domácích odpískal penaltu. Čurda penaltu proměnil a hosté šli opět do vedení -3:4. V 88. minutě Komárek poslal míč na pravou stranu Strnadovi, ten centroval před bránu, míč prošel k Lukáši Matějkovi, který si dal svůj první gól na 4:4. Zdálo se, že je rozhodnuto. Ale v 91. minutě po faulu domácího hráče následovala další penalta. Čurda svůj druhý pokutový kop utkání bezpečně proměnill -4:5. 



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Fanoušek Opatova: Dnešní zápas byl jako na houpačce . Byl to velmi vyrovnaný duel, ve kterém jsme měli větší štěstí i díky dvěma proměněným pena tam v závěru zápasu. Studenec byl velmi nepříjemným soupeřem.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
M. Dufek [-] - T. Suchánek [-] , F. Horký [-] (77. J. Januška [-] ) , O. Urban [-] , P. Rousek [-] (86. L. Matějek [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] , L. Matějek [-] (46. F. Komárek [-] )

FK Opatov
R. Kšír [-] - A. Konečný [-] , J. Plaček [-] (90. J. Horáček [-] ) , V. Eliáš [-] , M. Kravka [-] , M. Čurda [-] , J. Doležal [-] , Z. Daniel [-] , M. Malík [-] , A. Švaříček [-] , M. Kšír [-]

ŽK: 24. V. Kučerňák , 68. K. Mrňa - 21. M. Malík , 24. Z. Daniel . ČK: 64. M. Kravka .
Hráči zápasu: J. Strnad - M. Čurda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - CHYBA Jan, TUROŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Opět vyrovnaný zapas. O něco více věřím domácím.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích