Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B dokázaly obrátit zápas proti Litohoři a vyhrát 4:3


Branky


18

V sobotním utkání mezi týmy Rapotic B a Litohoře jsme byli svědky skvělého fotbalu, který nabídl dramatické momenty a nečekaný obrat ve prospěch domácího týmu. Rapotice B dokázaly vyhrát 4:3 po skvělém obratu, který završil hattrick Michala Šmardy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

První poločas patřil hostujícímu týmu Litohoře, který se chopil vedení v prvních dvaceti minutách zápasu. Tomáš Kašík se prosadil ve 14. minutě a poslal Litohoř do vedení 1:0, následně v 20. minutě Tomáš Kosmák navýšil náskok na 2:0. Domácí tým se snažil odpovědět, ale do přestávky se jim to nepodařilo, a tak šli do kabiny za stavu 0:2. I přesto doufali, že ještě mohou zápas zachránit.

Domácí díky hattricku Michala Šmardy dokonalí obrat

Druhý poločas přinesl zvrat, který málokdo čekal. Rapotice B začaly stahovat náskok soupeře a postupně se dostávaly zpět do zápasu. Milan Laš snížil na 1:2 a to v 52. minutě. Jenže Petr Šindelář vzápětí obnovil dvougólový náskok Litohoře na 3:1 v 70. minutě. Pak však přišla chvíle Michala Šmardy, který se chopil vedení domácího týmu a rozhodl o výsledku zápasu. Nejdříve v 76. minutě snížil na 2:3, následně v 77. minutě vyrovnal na 3:3 a nakonec v 85. minutě skóroval potřetí, poslal míč za záda brankáře Litohoře a zajistil tak vítězství Rapotic B 4:3. Tento úžasný obrat a hattrick Michala Šmardy byl skvělým zážitkem pro všechny fanoušky domácího týmu. Rapoticím B tak k výhře s Litohoři stačil bojovný výkon ze závěru zápasu. Litohoři však patří také velké uznání za jejich výkon, který budou chtít v příštím kole přetavit ve výhru v domácím zápase proti FŠ Třebíč B.



Ohlasy k zápasu



TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: První poločas byl z naší strany výborný. Měli jsme skóre ještě navýšit. Bohužel po vystřídání Kostky se naše hra zcela rozpadla a i když jsme vedli 15 minut před koncem 3-1 vedení jsme neudrželi. Naopak domácí drtivým tlakem v závěru utkání zaslouženě vítězství strhli na svoji stranu.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Krčma [-] - A. Chatrný [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , T. Pavlíček [-] (66. D. Popelka [-] ) , M. Šmarda [-] , M. Laš [-] (46. V. Doležal [-] ) , J. Tesař [-] , J. Karmazín [-] , M. Matoušek [-] , D. Šmarda [-]

TJ Litohoř
Z. Kapinus [-] - O. Kostka [-] (46. L. Coufal [-] ) , P. Obrdlík [-] , R. Finda [-] (65. V. Polický [-] ) , K. Svoboda [-] , D. Puchnar [-] , L. Dolanský [-] , M. Novotný [-] , T. Kosmák [-] , P. Šindelář [-] , T. Kašík [-]

ŽK: 55. T. Kosmák , 58. L. Dolanský , 63. P. Šindelář .
Hráči zápasu: M. Šmarda - T. Kosmák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - MATOUŠEK Michal (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí by si měli s Litohoří poradit

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích