L. Micka 48.
1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Koněšín je k nezastavení. Zvítězil jasně v Čáslavicích


Branky


48. L. Micka - 17. J. Heralecký (p.) , 31. P. Špaček , 33. D. Doležal , 60. P. Čermák , 86. J. Meczl
19

Ani horká půda v Čáslavicích nezastavila vedoucí celek z Koněšína, který zde jasně zvítězil 5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Za velmi krásného sobotního počasí zavítali fotbalisté vedoucího týmu soutěže z Koněšína na horkou půdu v Čáslavic. Ale hosté již od prvních minut ukazovali, že nebudou pro domácí snadným soupeřem. 17. minutě si dokázali vybojovat pokutový kop, který proměnil Jaromír Herálecký -0:1. To byla samozřejmě pro hosty uklidňující branka. No a když ve 31. minutě Pavel Špaček zvyšoval na 0:2, hosté mohli pomalu pomýšlet na další vítězství. To začínalo mít reálné obrysy dvě minuty na to, když se ve 33. minutě trefil Daniel Doležal -0:3. To byla pro domácí tým studená sprcha a dokonce prvního poločasu se nezmohli už ani na zkorigování skóre. Hosté tak odcházeli do kabin velice spokojeni s vedením 0:3. Ovšem bylo jasné, že o zápase ještě nemusí být zcela rozhodnuto.

Hosté si výhru pohlídali

To také ve druhém poločase naznačil Ve 48. minutě Lubor Micka a domácí celek rázem byl opět ve hře -1:3. Hosté však nechtěli nechat nic náhodě a snažili se o další uklidňující branku. To se jim také nakonec podařilo když 60.  minutě Pavel Čermák vrátil hostům bezpečné vedení -1:4. Na tuto branku již domácí nenašli odpověď a zápas už se dohrával téměř v poklidu. Přesto ještě jedna branka padla a o tu se postarali opět hosté. A opět to byl jiný střelec. V 86. minutě Jakub Meczl uzavřel konečné skóre -5:1. Hostující celek tak další výhrou upevnil své vedení v tabulce a potvrdil jarní formu. Čáslavice nebudou určitě spokojeni a tak budou chtít v příštím kole určitě své zaváhání napravit.



Ohlasy k zápasu



TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Vstřelili jsme do poločasu tři branky, ve druhém ještě dva přidali a díky tomu jsme vyhráli. Domácí Čáslavice toho dopředu moc nevymysleli, a tak si odvážíme důležité tři body z venkovního utkání.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Štveráček [-] (62. R. Klika [-] ) - M. Peštál [-] (39. M. Obůrka [-] ) , M. Klika [-] (84. M. Vybíral [-] ) , A. Polický [-] (46. L. Micka [-] ) , M. Šimek [-] , P. Růžička [-] , M. Rada [-] , M. Růžička [-] , R. Bastl [-] , M. Zikmund [-] , O. Bulička [-]

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - D. Doležal [-] (55. M. Ošmera [-] ) , M. Konečný [-] , K. Nováček [-] (35. T. Dokulil [-] ) , O. Šibůrek [-] , J. Meczl [-] , P. Čermák [-] (76. S. Horký [-] ) , P. Špaček [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] (76. J. Svoboda [-] ) , Š. Dvořák [-] (76. L. Lazárek [-] )

ŽK: 90. M. Šimek - 52. O. Šibůrek .
Hráči zápasu: J. Meczl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - SVOBODA Vladimír, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Zajímavý zápas. Tady se body budou dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů