Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B si přivezly z Opatova velmi cennou výhru


Branky


20

Fotbalisté Opatova překvapivě doma nestačili na rezervu Dukovan, kterým podlehly 1:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

Za velmi příjemného fotbalového počasí zavítala rezerva Dukovan na hřiště Opatova. Favoritem zápasu byl jednoznačně domácí tým. První minuty zápasu byly poměrně vyrovnané. Jako první šli do vedení překvapivě hosté, za které se trefil ve 24. minutě Zdeněk Holoubek -0:1. Domácí fanoušci očekávali od svého celku brzké vyrovnání, ale opak byl pravdou. Byli to opět hosté, za které se ve 30. minutě prosadil nejzkušenější hráč hostí Petr Pislcajt -0:2. Domácí celek byl zcela opařen a to nebylo ještě vše, ve 39. minutě dokonal domácí zkázu František Smysitel -0:3. Do kabin tak šli trochu nečekaně, ale určitě zaslouženě a  zvesela hostující hráči. Domácí celek ale určitě nechtěl odevzdat ve druhé půli kůži jen tak lacino.

Hosté ještě skóre navýšili

Také ve druhém poločase pokračovaly hosté ve skvělém výkonu a navíc přidávali další branky. V 53. minutě se prosadil Patrik Furiš a hosté již kráčeli za jasnou výhrou -0:4. To nebylo však ze strany hostů vše. V 64. minutě to bylo už ze strany domácích doslova na ručník, jelikož hostující Jan Nahodil zvyšoval již na hrozivých 0:5. Domácí však nic nezabalili a alespoň se dočkali kýženého snížení a čestné branky, kterou vstřelil v 83. minutě Adam švaříček -1:5. Hosté tak odjeli domů s velmi cenou výhrou z půdy Opatova a zaznamenali důležité body, které mohou v konečném zúčtování znamenat záchranu soutěže.



Ohlasy k zápasu



SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Do Opatova jsme přijeli se silnou sestavou. Domácí si sice v první půli vytvořili několik dobrých šancí,ale skórovat se podařilo pouze nám a to hned třikrát. Druhá půlka byla opět herně vyrovnaná. Domácí se střelecky trápili a nám se podařilo vstřelit další dvě branky. Poté se domácím podařilo snížit na 1:5 a takhle i utkání skončilo. Vezeme si tedy z Opatova důležité tři body.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Čurda [-] (73. J. Plaček [-] ) , F. Šinkovský [-] , M. Řezáč [-] (66. V. Eliáš [-] ) , P. Jirka [-] (63. J. Doležal [-] ) , R. Pokorný [-] , Z. Daniel [-] , M. Malík [-] , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] , M. Kšír [-]

SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - Z. Holoubek [-] (70. T. Soukup [-] ) , M. Ferus [-] , M. Holoubek [-] , B. Horák [-] (63. P. Jelínek [-] ) , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , F. Smysitel [-] (75. D. Havlát [-] ) , D. Viklický [-] (70. T. Slavík [-] ) , P. Furiš [-] , J. Nahodil [-]

ŽK: 32. M. Ježek , 33. M. Čurda , 36. P. Jirka - 76. P. Furiš .
Hráči zápasu: J. Nahodil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMKA Jaroslav - EIS Jiří, WASSERBAUER Silvestr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí si s rezervou Dukovan poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů