2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Studenec porazil doma Čáslavice


Branky


20

Poslední celek soutěže že Studence si doma vyšlápnul na favorizované Čáslavice a drží šanci na záchranu v sezoně 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Úvodních šest minut se hrálo pouze na polovině domácích. A právě v 6. minutě poprvé se domácí dostali na dostřel soupeřovi brány. V 7. minutě přišel brejk hostí středem hřiště, přišla přihrávka na pravou stranu , Růžička Patrik zpracoval míč a přízemní střelou po zemi otevřel skóre -0:1. V 9. minutě hosté se pokusili skórovat velkým lobem z poloviny hřiště. Chalupa v bráně vyrazil lob nad bránu. Ve 26. minutě střeleckým pokusem domácího Strnada se brankař Obůrka nenechal překvapit. Ve 27. minutě přišel závar před bránou hostů, ale bez gólového efektu. Ve 28. minutě přišla Kučerňákova střela z 25-ti metrů, ale Obůrka vyrazil na roh. Ve 31. minutě přišel útok po levé straně Urbanem , následný centr a Hájek z 10-ti metrů nastřelil tyč. Ve 32. minutě velice špatná malá domů domácímu Chalupovi a Růžička Patrik to vystihl, ale jeho zakončení šlo mimo bránu. Ve 39. minutě Kučerňák zahrál roh na přední tyč a Strnad hlavou vyrovnal na 1:1. Ve 43. minutě Růžička Patrik únikl po pravé straně, z půlící čáry chtěl zakončit obstřelením brankáře, ale Chalupa úmysl přečetl a míč vyrazil na roh.

Domácí rozhodli ve druhé půli

V 60. minutě centr z levé strany a Horký sám před bránou neatakován skóroval na 2:1. Poté následovala hra plná faulů a slovních přestřelek, která vygradovala v červenou kartu hostů v nepřerušené hře. v 75. minutě Januška po dvou minutách na place se dostal k odraženému míči v těsné blízkosti brány, ale trefil pouze Obůrku. Konec zápasu byl nervózní na obou stranách. Hlavní rozhodčí tak opustil hřiště v doprovodu pomezních. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Fanoušek Studence: Úvodní minuty se hrály na naší polovině hřiště, poté se hra vyrovnala. Velmi ubojovaná, ale důležitá výhra.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , F. Horký [-] , M. Dufek [-] (73. J. Januška [-] ) , O. Urban [-] , F. Hájek [-] (46. A. Chalupa [-] ) , F. Komárek [-] (63. L. Matějek [-] ) , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-]

FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - J. Höfner [-] (46. L. Micka [-] ) , M. Zikmund [-] , R. Klika [-] , O. Bulička [-] , P. Růžička [-] , M. Šimek [-] , R. Bastl [-] , M. Busta [-] , L. Mach [-] , M. Růžička [-]

ŽK: 83. V. Kučerňák - 79. P. Růžička , 83. O. Bulička , 91. M. Šimek . ČK: 73. M. Růžička .
Hráči zápasu: F. Horký - P. Růžička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘEN Filip - CHYBA Jan, KŘÍŽ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Domácí tým se utápí ve svých výsledcích a toho by mohly Čáslavice využít.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů