1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 14:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka vyhrála na půdě Velkého Meziříčí


Branky


12

V 18. kole odcestovala Dolní Rožínka na zápas do Velkého Meziříčí, kde vyzvala místní c-tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první půli

V prvním poločase byli lepší hosté. Dolní Rožínka dokázala domácí přehrávat po stranách. První gól padl v 10. minutě, když se krásně zpoza vápna trefil Jakub Večeřa. Ovšem po chvíli přišlo vyrovnání, když po krásné kombinaci Eduarda Smejkala a Jaroslava Krejčího a právě druhý jmenovaný dokázal vyrovnat ve 24. minutě. Jenže ve 40. minutě chybovala domácí obrana a Matěj Urban tuto chybu potrestal brankou. C-tým Velkého Meziříčí tak první poločas prohrálo 1:2.

 

Hosté přidali pojistku na vítězství

Ve druhém poločase domácí otočili hru a začali být lepším mužstvem. Ale už v 50. minutě domácí obrana udělala další chybu a tentokrát ji potrestal Matěj Urban. Domácím se takto výrazně zkomplikovala cesta za body. Ale i přesto dokázali dostat Dolní Rožínku do tlaku a přebrali otěže hry. Navíc hostující David Vařejka v 69. minutě viděl druhou žlutou kartu a tak hosté dohráli utkání v deseti. I přes početní výhodu v poli se domácí brankové korekce nedočkali a proto Dolní Rožínka si bere s sebou všechny body. Hosté se sice dostali do potíží, ale ve druhém poločase ukázali Meziříčí lekci produktivity a proto domácí prohráli.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Eduard Smejkal - hráč: "Dnešní zápas se hrál za krásného letního počasí na perfektně připraveném hřišti. Díky tomu byl k vidění kvalitní zápas. Myslím si, že první poločas byli hosté lepší, víc chtěli a byli pohyblivější. Druhý poločas se to otočilo, byli jsme lepší my, ale bohužel se nám nedařila finální fáze útoku. V zápase padlo hodně žlutých karet a jedna červená, ale i tak myslím, že to byl fér zápas bez zákeřností. Nejlepším hráčem na hřišti byl určitě hostující gólman Horák a následně Jan Veselský z hostí."

TJ Baník Dolní Rožínka
Zdeněk Horák - brankář: "Do Velkého Meziříčí jsme odjížděli v okleštěné sestavě. První poločas jsme byli lepším týmem domácí jsme přehrávali akcemi po stranách hřiště a zaslouženě jsme v poločase vedli 1-2, i když vedení mohlo být aspoň o gól vyšší. Druhý poločas jsme začali dobře a podařilo jse nám dát gól na 1-3. Od 65 min nás domácí zatlačili, ale hosté dobře bránili a jedinou vyloženou šanci zneškodnil hostující brankář. V 72. min šli hosté do 10 a domácí zvýšili tlak, ale hosté tlaku odolali výbornou obranou a spolehlivým Horákem v brance a podle mě zaslouženě odvezli 3 body."



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
L. Smejkal [-] - T. Novotný [-] (21. F. Musil [-] ) , J. Šimáček [-] , J. Krejčí [-] , I. Nováček [-] , T. Kuřátko [-] (46. F. Řepa [-] ) , E. Smejkal [-] , P. Mezlík [-] , L. Smejkal [-] (63. M. Řepa [-] ) , L. Chalupa [-] , M. Valenta [-] (30. O. Šlapal [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - M. Urban [-] , F. Šmerda [-] , P. Pokorný [-] , P. Bartoněk [-] , P. Vondruška [-] (48. R. Mazánek [-] ) , J. Veselský [-] , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] , D. Vařejka [-]

ŽK: 23. L. Chalupa , 29. E. Smejkal , 32. T. Kuřátko , 73. J. Krejčí , 85. P. Mezlík - 25. J. Večeřa , 40. P. Pokorný , 58. D. Vařejka , 85. P. Sedlák . ČK: 69. D. Vařejka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, KOTOVIC Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích