Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 14:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí C doma podělilo body s Rožnou


16

Zajímavý zápas se odehrál mezi c-týmem Meziříčí a Rožnou. Oba týmy se snažily hrát fotbal na velmi dobře připraveném hřišti, což více vyhovolalo domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší, hosté srovnali po chybě v závěru

V prvním poločase byli domácí hráči lepším týmem než hosté. Od začátku utkání domácí hráli kombinační fotbal a vytvářeli si hodně šancí. Jenže i díky dobré obrany hostů, domácí nevyužili svoji šanci. To se změnilo v 35. minutě, když samostatný únik dokázal proměnit v branku Ondřej pospíšil. Domácí tak šli do vedení. Co se týče Rožné, ty hrozili po ztrátách a chybách domácích v kombinaci. Už to vypadalo, že Velké Meziřičí jde do přestávky s vedením, jenže ve 44. minutě chyboval domácí stoper a Filip Humpolík tak po této hrubce vyrovnal na 1:1. Do kabin tak oba dva týmy odcházely za nerozhodnutého stavu 1:1.

Hosté dali brzký gól, domácí z tlaku vytěžili srovnání

Ve druhém poločase naopak začala lépe Rožná. Ve 49. minutě po chybě ve středu hřiště domácích dokázal otočit stav na 2:1 pro hosty Jiří Vyžřálek. Poté ale přišel velmi drtivý tlak ze strany Velkého Meziříčí. Rožná byla tlačena na vlastní půlce a strachovala se o vedení. Jenže domácí místo proměnění gólových přiležitostí je naopak zahazovaly a v brance hostů zářil Jan Mrňous. Vyrovnání přišlo v 62. minutě, když se dokázal obranou prokličkovat Smejkal a po krásně přihrávce se trefil Pavel Mezlík. Jenže domácí i přes šance nedokázali přidat vítězný gól a utkání skočnilo tak 2:2. Pro Rožnou je to cenný bod, protože proti nim stáli bývalí hráči z vyšších soutěží, takže to pro ně určitě nebylo jednoduché. Pro c-tým je remíza škoda, protože byli lepší a dokázali přehrát hosty, jenže šance jim pochytal Jan Mrňous nebo je prostě zahodily. Rožná ve druhém poločase byla pod obrovským tlakem, zápas nakonec došel do remízového stavu.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Eduard Smejkal - hráč: "Dnešní zápas jsme odehráli velice dobře, bohužel jsme jen neproměňovali šance. Rožná v okresním přeboru se rozhodla postavit autobus na své vápno a hrát celoplošnou osobku na domácího hráče. Gratuluji Rožné k bodu a doufám, že ho řádně oslavili. Jinak kvituji, že se hrál zápas bez ostrých faulů."

SK Rožná
Jiří Kroupa - hráč: "Zápas hraný na skvělém hřišti a za super počasí, který se podle mě musel líbit i divákům. Oba týmy se snažily hrát fotbal. Domácí ale mají spoustu hráčů se zkušenostmi z vyšších soutěží, takže byli lepší na balónu a v držení míče dominovali, my jsme však výborně bránili a hrozili z brejků po jejich ztrátách. Na začátku druhé půle jsme dokonce otočili skóre a vedli. Domácí nás do konce zápasu tlačili, ale jejich tlak byl spíše kolem vápna, do šancí se tolik nedostávali a když ano, vychytal je výborný Mrňous v naší brance. Srovnat se jim ale povedlo a tak zápas skončil remízou, která byla snad i přes tlak domácích zasloužená, protože i my jsme ve druhé půli měli několik dobrých šancí na to přidat třetí gól a vyhrát. Pro nás je to každopádně cenný bod ze hřiště kvalitního soupeře."



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
T. Kolouch [-] - L. Smejkal [-] , J. Krejčí [-] , I. Nováček [-] , F. Řepa [-] , E. Smejkal [-] , M. Řepa [-] , P. Mezlík [-] , L. Smejkal [-] , L. Chalupa [-] , O. Pospíšil [-] (71. F. Musil [-] )

SK Rožná
J. Mrňous [-] - V. Štěrba [-] (89. J. Beran [-] ) , R. Hájek [-] (71. M. Janeček [-] ) , O. Kroupa [-] , F. Humpolík [-] (71. D. Honek [-] ) , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] , R. Švestka [-] , M. Navrátil [-] , P. Sýkora [-] , K. Beran [-]

ŽK: 89. M. Řepa - 22. J. Vyžrálek , 31. P. Sýkora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - HOMOLA Matěj, DOSTÁL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Očekávám velmi těžký zápas. Tým Velkého Meziříčí je nevyzpytatelný a bude záležet v jakém složení na nás vyrukují. Jelikož se hraje v Oslavici, tak očekávám silnou sestavu, včetně ex-ligového Pavla Mezlíka. My ale budeme chtít odčinit prohru z Rožínky a věřím, že si odvezeme všechny tři body. Výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích