3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka ovládla doma zápas s Měřínem, dopomohlo k tomu vyloučení v druhé půli


Branky


16

Domácí nastoupili v obměněné sestavě a začátkem zápasu to bylo znát, ale potom si domácí sedli a začali plnit roli favority. Hosté od konce poločasu hráli o deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolni Rožínka si udělala pohodlný náskok

V krásném nedělním odpoledni domácí Baník hostil Benfiku Měřína. Domácí nastoupili bez několika hráčů základní sestavy a ze začátku utkání to bylo znát. Začátek utkání se odehrával spíš mezi vápnami. Ve 13. minutě napřáhl z 25 metrů Jan Veselský a k překvapení všech míč skončil v síťi za hostujícím brankářem Syslem. Od té doby se domácí uklidnili a byli lepší na míči, vypracovali si 2-3 šance, ty ale neproměnili. Ve 30. minutě domácí vyrobili chybu v rozehrávce a hosté měli šanci, ale zasáhl domácí brankář Horák a napodruhé vykopl míč z branky Jakub Večeřa. Ve 36. minutě domácí krásně zakonbinovali z levé strany a sám na branku se řítil Pavel Pokorný a s přehledem nájezd proměnil, domácí tak vedli 2:0. Ve 39. minutě domácí zahrávali roh a na zadní tyči byl ve správný moment na správném místě Petr Sedlák, 3:0 pro domácí. Zbytek poločasu se odehrával mezi vápny, za zmínku stojí zbytečné vyloučení hostujícího Michala Matouška, který dostal druhou žlutou za oplácení a šel pod sprchy ve 44. minutě.

Ve druhé půli domácí dokázali dohrát zápas bez větších problémů

Do druhého poločasu domácí nastoupili s výhodou jednoho hráče v poli s cílem kontrolovat utkání, ale hosté i v deseti lidech vrhli do útoku a snažili se s utkáním něco udělat. Hosté si vypracovali jednu šanci ale Vlastimil Beran nemířil mezi tři tyče a další dvě střely z 20 metrů pokryl domácí brankář Horák. Domácí svoje šance taky neproměnili a druhý poločas se odehrával jinak mezi vápny a domácí si tak připisují zasloužené vítězství 3:0. Domácí tak mají tři povinné body, získaly je i s kombinovanou sestavou, zatímco hosté si pohřbili šance na body ve 44. minutě, když hráli o jednoho hráče méně.

Za reprotáž děkujeme brankáři Dolní Rožínky Zděňku Horákovi.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Zdeněk Horák - brankář: "Do utkání jsme nastoupili bez několika hráčů základní sestavy. I přes slabší začátek jsme se do utkání dostali a vstřelili 3 branky. Druhý poločas se spíše dohrával,ale Benfika Měřína nepůsobila vůbec špatným dojmem."




Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - R. Sluka [-] , F. Šmerda [-] , P. Pokorný [-] (82. M. Vondruška [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Veselský [-] (71. R. Mazánek [-] ) , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] (60. M. Šimeček [-] ) , T. Hille [-] , V. Kopecký [-] , Z. Konček [-]

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - M. Matoušek [-] , F. Sysel [-] , J. Kolouch [-] , M. Pešek [-] (46. M. Jaša [-] ) - T. Gondek [-] (81. S. Švestka [-] ) , P. Kolouch [-] , J. Krčál [-] , V. Beran [-] , D. Doležal [-] (71. V. Kuřátko [-] ) - P. Jůda [-]

ŽK: 43. P. Pokorný - 5. M. Matoušek , 63. V. Beran . ČK: 44. M. Matoušek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, KOTOVIC Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Mladé Měřínské mužstvo hraje pěkný a běhavý fotbal, což by mohlo na Rožínku platit. Rožínka vyhrála dva zápasy po sobě a dostává se do formy. V tomto zápase vidím šance 60:40 pro kluky z Rožínky, ale tuším překvapení, proto tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích