Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osová Bítyška si připisuje další vítězství, tentokrát oloupila Moravec


Branky


17

Moravec na začátku jara chytil formu, takže Osová Bítyška věděla, že je nic jednoduchého čekat nebude. A dlouho to taky bylo vidět, až ve druhém poločase hosté dokázali podvrdit roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali skvěle, hosté potom se vyrovnali

Osová Bítyška měla hned na začátku utkání velké problémy jak s hrištěm, tak Moravec hrál velmi důrazně. Ve 13. minutě poprvé vypálil z domácích František Lahodný a hned z toho byla branka. Ke konci poločasu už hosté začali být lepším týmem a začali si vytvářet šance. Jedna šance byla proměněna, ve 30. minutě vyrovnal Marek Vařílek. Další příležitosti už hosté nevyužili a tak první poločase docela překvapivě remizovali 1:1.

Moravec se držel chvíli, ale pak přišel zlom pro hosty

Ve druhém poločase už Osová Bítyška začala vytvářet velký tlak na domácí Moravec. Ten ale dost dlouho odolával a už to skoro vypadalo, že domácí uhrají bod. Jenže v 85. minutě Osová Bítyška přidala další branku, opět to byl Marek Vařílek a domácí prohrávali 2:1. Navíc tento gól zlomil totálně domácí, protože ty inkasovali v 88. minutě z kopačky Ondřeje Říhy. V 89. minutě na něj navázal Michal Klusák, který dal už na 4:1. Poslední gól padl v 90. minutě, postaral se o něj Pavel Karmasin, hosté tak vyhráli 5:1 ale výsledek upravili až v závěru zápasu. Pro Moravec velká škoda, protože dokonce vedli, pak hráli 1:1 a dlouho drželi krok s favoritem, který ale na konci předvedl, že je prostě lepší tým.



Ohlasy k zápasu



SK Osová Bítýška
Jan Večeřa - trenér: "Velice těžké utkání. Prvních 30 minut nám dělalo problémy hřiště a důrazná hra domácích. Navíc jsme dostali z první střely na branku gól. Ke konci poločasu jsme začali přebírat iniciativu a přecházeli šance. Jednu jsme do poločasu využili. Druhé půli jsme si vytvořili tlak, ale šance jsme nedokázali proměnit. Vše zlomil gól ze standartky na 2:1. Pak už přetížená obrana domácích nedokázala odolat našim kombinacím a přišli další 3 rychlé branky. Děkuji hráčům za enormní nasazení a bojovnost."



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - F. Kovář [-] , F. Lahodný [-] (57. M. Christian [-] ) , J. Bryndač [-] (66. L. Tulis [-] ) , J. Cimbálník [-] , L. Pipa [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] , Š. Christian [-] (67. M. Hanák [-] ) , I. Pokorný [-] , V. Cícha [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - P. Antoš [-] (87. A. Karásek [-] ) , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] (89. J. Dvořáček [-] ) , M. Klusák [-] , P. Večeřa [-] , O. Zeman [-] , M. Hollý [-] (83. M. Řezníček [-] ) , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , O. Říha [-] (87. P. Ivančík [-] )

ŽK: 74. T. Karmazín .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - DOSTÁL Petr, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Moravec se po velmi slabém podzimu začíná zvedat, čemuž určitě velkou měrou přispívají navrátilci Sodomka s Kovářem. Osová Bítýška se zatím celou sezonu prezentuje kvalitními výkony a po zásluze se drží na předních místech v tabulce. Nabízí se dát dvojku, ale Moravec doma umí překvapit a myslím si, že bod vyválčí. Remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů