Kouzlo Osové Bítyšky je pryč, tentokrát doma padla s Dolní Rožínkou


Branky


14

Osová Bítyška měla v posledních zápasech výbornou formu, ale tentokrát ji v cestě stála Dolní Rožínka. Začátek utkání domácím vyšel, ale druhej poločas se jim sesypal jako domeček z karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

V prvním poločase díky silnému větru měla převahu Osová Bitýška vypracovali si čtyři, pět šancí, ale díky skvělému Horákovi v brance hostí vedli jen 1:0, i když hosté v prvním měli taky dvě šance, které domácí brankář Hršel zneškodnil a ještě po dvou střelách ze střední vzdálenosti za domácím brankářem zvonilo břevno. Jediný gól padl ve 37. minutě z kopačky Pavla Karmasina.

Dolní Rožínka otočila a převálcovala Bítyšku

Druhý poločas hosté se silným větrem v zádech na domácí vlétli a brzy vyrovnali, o to se postaral Pavel Pokorný ve 49. minutě. Hosté byli lepším týmem na hřišti a zaslouženě šli do vedení 2:1 po trefě opět Pavla Pokorného. Za tohohle stavu měli domácí jednu tutovou šanci, ale brankář hostí skvěle zasáhl. Pak převzali hosté zase zase otěže zápasu as po penaltě šli do vedení 3:1, když penaltu v 75. minutě proměnil Zdeněk Konček. Domácí chtěli se zápasem ještě něco udělat ale hosté pozorně bránili a vyráželi k protiútokům po kterých padla čvrtá a pátá branka. První protiútok v 82. minutě proměnil Pavel Pokorný, při druhém se trefil v 88. minutě Rudolf Mazánek. Hosté tak celkem vysoko vyhráli v Osové Bítyšce, i když to určitě nebyl jednoznačný duel a hodně se zaskvěl hostující brankář Horák. Osová Bítyška ještě v 90. minutě přišla o jednoho hráče, když dohrávala v deseti.      

 



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Jan Večeřa - trenér: I když tomu výsledek neodpovídá hrálo se podle mě vyrovnané utkání. Hosté byli, ale mnohem produktivnější a zaslouženě vyhráli. Zápas měl na okresní přebor výbornou úroveň. Oboustranně kombinační fotbal. Nejhorší na hřišti byl jasně rozhodčí. Vyloučit hráče v 90 minute za rozhodnutého stavu za úplně běžný faul jen abych dokázal že mám moc je ubohé.

TJ Baník Dolní Rožínka
Zdeněk Horák - brankář: "Výhra vypadá jednoznačně ale po prvním poločase se nerodila jednoduše ale nakonec je zasloužená. Domácí taky hráli fotbal po zemi bez zbytečných nákopů a přítomným divákům se zápas musel líbit. A omluva domácím za naši špatnou sadu dresů."



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - P. Ivančík [-] , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] , M. Klusák [-] , P. Večeřa [-] , O. Zeman [-] (75. J. Dvořáček [-] ) , M. Řezníček [-] (63. M. Hollý [-] ) , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , O. Říha [-] (85. J. Šmerda [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - R. Sluka [-] , F. Šmerda [-] , P. Pokorný [9.0] , D. Vařejka [-] (83. M. Vondruška [-] ) , P. Vondruška [-] (16. M. Šimeček [-] ) , J. Veselský [-] (46. L. Hofman [-] ) , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] , Z. Konček [-]

ŽK: 21. P. Karmasin , 70. T. Karmazín , 72. J. Hršel , 73. J. Večeřa - 56. R. Sluka , 61. D. Vařejka , 63. T. Hille . ČK: 90. T. Karmazín .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Stehlík Michal - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, KOTOVIC Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Domácí jsou pro mě překvapením sezony a atakují přední příčky soutěže. U nás záleží v jaký nastoupíme sestavě i tak věřím všem hráčům týmu a urveme 3 body po výhře 2-3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů