Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bobrové se odehrál další výprask, tentokrát ho schytal Moravec


Branky


15

Bobrová ve 20. kole přivítala doma Moravec. Jelikož Bobrová má v posledních kolech chytla střeleckou formu a navíc Moravec byl předposlední, tak si Bobrová s chutí proti bezmocnému hostujícímu týmu s chutí zastřílela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová začali pěti brankami

O tom, kdo bude lepší v tomto utkání, rozhodla už 6. minuta. Domácí vstoupili mnohem lépe do utkání, když v této době vstřelil vedoucí gól domácí kanonýr Jiří Svoboda. V 8. minutě hosté překvapivě dokázali srovnat, když se trefil Martin Christian, ale to bylo ze strany hostí celkem vše. O minutu později Jiří Svoboda se trefil znovu. V 21. minutě už tento hráč vstřelil další hattrick. Čtvrtou branku tento hráč ve 29. minutě. A poslední domácí branku obstaral ve 40. minutě Daniel Roháče. Domácí tak jednoznačně ovládli první poločas 5:1.

Domácí přidali dalších šest branek, hosté se také zmohli na jednu branku

I ve druhém poločase jednoznačně byli domácí lepší. Gólové hody rozpoutal v 50. minutě Tomáš Hrbek, na něj navázal opět tentokrát už pětigólový střelec Jiří Svoboda. V 57. minutě se čestného úspěchu dočkal Moravec, Lukáš Batelka měl na něm největší podíl, když vstřelil gól. Domácí pokračovali v brankách od 68. minuty, teď se prosadil Martin Malý, v 73. minutě obstaral branku Tomáš Flek. Domácí potom přidali další dvě branky a celkově tak vyhráli 11:2. Moravec na konci tedy schytal výprask, přitom to na začátku utkání vůbec nevypadalo. Domácí si připisují další velké vítězství a na dále mají skvělou pozici v boji o postup.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
J. Zalaba [-] - L. Muller [-] (75. J. Ptáček [-] ) , L. Křepela [-] , J. Svoboda [-] (69. M. Hájek [-] ) , M. Malý [-] , V. Křepela [-] , T. Hrbek [-] (61. T. Flek [-] ) , R. Kratochvíl [-] (75. R. Smutka [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , P. Dočekal [-]

TJ Moravec
T. Uhlíř [-] - J. Bryndač [-] , M. Christian [-] (46. F. Lahodný [-] ) , L. Batelka [-] , L. Pipa [-] , P. Válek [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] , Š. Christian [-] , I. Pokorný [-] , F. Kudiovský [-]

Počet diváků: 88. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - MINYU Ivan, STUPKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Říka se že derby nemá favorita, ale tady jsi myslím že to domácí s přehledem zvládnou a vyhrají 5-2, i když Moravec jim nedá nic zadarmo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích