4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná si doma pohodlně došla pro vítězství navíc s nulou v zádech


Branky


15

Ve 20. kole zajížděli hosté do Rožné. O tom kdo má v tomto duelu navrch výsledkově bylo jasné, herně úplně ne, přesto domácí potvrdili, že jsou favorité.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po klidném úvodu domácí dali dva góly před koncem

V zápase byla favoritem Rožná, ale začátek utkání úplně tomu neodpovídal. Domácí sice měli šance a částečnou převahu, nicméně i hosté mohli jít do vedení. To se ale hostům nepovedlo a tak první vstřelenou branku utkání obstarala Rožná. Ve 35. minutě tento gól zařídil Jaroslav Štěrba, který tak poslal domácí do vedení. Pro Doubravník to nebylo vše, protože hosté inkasovali i ve 44. minutě, když se trefil Radek Švestka. Domácí tak dostali klid do přestávky, zatímco hosté byli trochu zlomení.

Rožná si to pohlídala, navrch se dvakrát prosadila

Ve druhém poločase se zápas dohrával a Rožná už jenom prakticky kontrolovala výsledek hry a k tomu navrch ještě přidala další góly. Ten první obstaral v 54. minutě opět Jaroslav Štěrba, který tak už byl dvougólový hráč v tomto utkání. No a na konečný stav zápasu 4:0 pro domácí dal razítko v 84. minutě Jiří Kroupa. Rožná tedy ovládla duel s Doubravníkem vysoko 4:0, takže pro domácí dobře, že vyhráli takovýmhle rozdílem navíc s nulou v zádech, ale Doubravník měl v prvním poločase také několik šancí jak přelstít domácí obranu a vstřelit branku, to se jim ale nakonec nepovedlo.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Jiří Kroupa - hráč: "Potvrdili jsme roli tabulkového favorita a 3 body zůstaly doma. Výsledek mluví jasně, ale průběh tak jednoznačný nebyl a i hosté měli v první půli šance dostat se do vedení. To se jim naštěstí nepovedlo, naopak nám ano a před poločasem jsme přidali druhou branku do kabiny, která Doubravník trošku zlomila. Ve druhé půli jsme si už výsledek pohlídali." hráč utkání: Radek Švestka




Sestavy


SK Rožná
J. Mrňous [-] - V. Štěrba [-] , J. Štěrba [-] (79. R. Novotný [-] ) , T. Sýkora [-] , O. Kroupa [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (67. R. Hájek [-] ) , R. Švestka [-] (67. P. Kunc [-] ) , M. Navrátil [-] , P. Sýkora [-] , K. Beran [-] (79. P. Navrátil [-] )

FK Doubravník
J. Lipovský [-] - R. Šikula [-] (86. P. Němec [-] ) , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , V. Čepička [-] (71. J. Vojta [-] ) , O. Gibfried [-] (46. T. Csizmár [-] ) , M. Švadlenka [-] (86. M. Fišer [-] ) , M. Jedlička [-] (71. J. Slámečka [-] ) , M. Šikula [-] , T. Beran [-] , R. Šibor [-]

ŽK: 23. J. Štěrba , 52. K. Beran - 60. V. Čepička , 61. M. Jedlička .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - NOVOTNÝ Dušan (N), JAROŠ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Rožná je doma silná a body doma moc nerozdává . Doubravník, když chce umí potrápit soupeře a tady tipuji překvapení kola a divokou remízu 4-4.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích