T. David 60.
F. Čech 86. (p.)
2:1
(0:0)
51. T. Lako (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

14.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

K vidění byla i červená karta hostující Vaculína


Branky


60. T. David , 86. F. Čech (p.) - 51. T. Lako (vl.)
6

Fotbalisté ze Sadů si ze zápasu odnášejí Tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jsme branku neviděli

V prvním poločase hodně bojovný zápas s nepříliš šancemi na obou stranách. Tu nejvýraznější si prichystali domácí, kdy zakončovali na zadní tyči. Bohužel pro ně zde byl pozorný Vaculín, který krásně chytil. Nehezkou kaňkou v první půli bylo Zranění Vaška, který hřiště opustil sanitním vozem. Poločas tak skončil 0:0.

Červená karta, penalta a tři body pro domácí

Vše podstatné se začalo odehrávat až ve druhém poločase. Do vedení šly hostující Nezdenice, když si povedený centr srazil domácí brankář do vlastní sítě. Vyrovnání přišlo v 60. minutě kdy se po pěkné střele trefil Tomáš po střele z velkého vápna. Domácí se dostali do vedení díky penaltě, kterou bezpečně proměnil Čech a zajistil tak vítězství pro domácí fotbalisty. Penaltovou situaci neunesl hostující brankář a za protesty vyfasoval červenou kartu. 



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko C
Radek Blažek: Hodně agresivní zápas, myslím, že od Nezdenic až za hranou. Koneckonců v prvním poločase to odnesla naše opora Ondra Vašek, pro kterého musela přijet rychlá. Bohužel zítra jde na operaci. Bylo to hodně bojovné. Napřed jsme prohrávali, ale nakonec jsme po individuální akci vyrovnali. Filip Čech pak urval vítězství na naši stranu.

TJ Sokol Nezdenice
Marek Kolínek: První zápas jara, pro nás první na přírodní trávě. První poločas vyrovnaný, ale větší šance měl soupeř. Druhý poločas jsme se dostali do vedení. Domácí vyrovnali a šli do vedení z penalty, kdy náš brankář vyboxuje míč, následně se střetne s protihráčem a rozhodčí odpíská penaltu, překvapení byli i domácí. Bohužel náš brankář neudržel nervy na uzdě a byl vyloučen. Rozhodčí Brhel nás pískal 2x a 2x nás zařízl.



Sestavy


1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - J. Macků [-] , M. Svoboda [-] , R. Vagdal [-] , P. Kříž [-] , T. David [-] , H. Liavynets [-] , M. Zatloukal [-] , O. Vašek [-] , R. Blažek [-] , O. Perůtka [-]

TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - M. Coufalík [-] , P. Kociňák [-] , Š. Bartoš [-] , P. Jančář [-] , T. Hasoň [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , R. Jančář [-] , J. Zýka [-]

ŽK: 45. J. Tvrdoň , 66. R. Blažek , 94. T. David - 31. J. Zýka , 62. M. Coufalík , 66. O. Šašinka , 83. Š. Bartoš . ČK: 88. M. Vaculín .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BRHEL Michal - KROČA Zdeněk, BEDNÁŘ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Redakce
Tip experta: remíza

Dle mého remízový zápas, který skončí bez branek.

Tip: výhra hostů