4:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

16.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jalubí si doma vyšláplo na Nedakonice


Branky


39. A. Čagánek , 50. O. Bula , 58. P. Šoustek (vl.) , 89. T. Gajdorus - 12. O. Dvouletý , 35. D. Madzia , 44. J. Hyrák
6

Hostující mužstvo i přes slibný začátek nedokázalo z Jalubí přivézt nějaké body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas šel jasně za hosty

Domácí začali slibně, ale bohužel pro ně míč vykopl z brankové čáry hostující hráč. Naopak to byli hosté, kteří udeřili jako první. Ve 12. minutě se ve skrumáži zorientoval nejrychleji Dvouletý a hosté vedli 0:1.  Ve 35. minutě zápasu využil skrumáže opět hostující Madzia a udeřil podruhé. Domácím se povedlo snížit  díky krásné kolmici Koláře na Čagánka, který se prosadil a snížil tak stav zápasu na 1:2.  Když už si oba celky myslely, že se půjde do kabin za takového stavu tak se opět prosadil hostující Hyrák a do kabin se tak šlo za stavu 1:3, díky nešťastnému zásahu domácího brankáře. 

Jalubí ve druhé půlce ožilo a bere tři body

Jalubí vstoupilo do druhého poločasu s cílem snížit. To se jim povedlo v 50. minutě zápasu. Domácí Bula střelou z hranice velkého vápna překonal hostujícího brankáře. Za dalších 8 minut pomohl Jalubí hostující obránce, který si dal vlastní gól. Rázem byl stav zápasu vyrovnaný a Jalubí si šlo tvrdě za svým. Misky vah překlopil na svoji stranu domácí tým po akci na ose Kolář-Dobiáš-Gajdorus a bylo vymalováno. Zápas tak skončil 4:3 pro domácí mužstvo. 



Ohlasy k zápasu


SK Jalubí
Filip Grebeníček: Celý druhý poločas byla na našem týmu vidět větší chuť získat zápas na svou stranu a to se nám podařilo.

TJ Sokol Nedakonice
Michal Lukůvka: Utkání dvou rozdílných poločasu,v tom prvním jsme herně i brankové dominovali a do kabin se po brankách Dvouletého ,Madzii a Hyraka odcházelo za stavu 1:3. Druhý poločas nám nevyšel podle našich představ domácím se podařilo v 51m snížit na 2:3 a pár minut na to jsme si dali nešťastný vládní gól a bylo to 3:3. Rozuzlení přinesla až 90min kdy vítěznou branku dal domácí Gajdorus,to jsme hráli už bez vyloučeného Tadeáše Krála.



Sestavy


SK Jalubí
L. David [-] - M. Zapletal [-] , T. Gajdorus [-] , M. Kolář [-] , D. Dobiáš [-] , M. Jungman [-] , M. Vrábl [-] , O. Bula [-] , A. Dobiáš [-] , T. Kolář [-] , P. Klajn [-]

TJ Sokol Nedakonice
V. Hasník [-] - O. Juřena [-] , P. Šoustek [-] , J. Mojžíš [-] - D. Kopčil [-] , J. Hyrák [-] - T. Král [-] , D. Madzia [-] , O. Dvouletý [-] - J. Bilka [-] , T. Král [-]

ŽK: 35. T. Gajdorus , 72. A. Čagánek - 25. T. Král , 41. J. Bilka . ČK: 90. A. Čagánek - 83. T. Král .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRÁTKÝ Eduard - KROČA Zdeněk, BOTEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Roman Martiš
Tip experta: výhra hostů

Nedakonice v prvních jarních kolech zaváhali. Tentokrát to napraví. 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza