0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 13:30

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice vyhrála oba poločasy a po dlouhé době slaví zisk tří bodů


Branky


25

Sušice čekala na vítězství od druhého jarního kola, Slovan naposledy bral tři body v posledním pdozimním kole. Změnit tuto nelichotivou statistiku dokázali hosté, kteří se dostali do vedení už v úvodu zápasu a vedení už nepustili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nastavenou taktiku mohl domácí realizační tým rychle zahodit. Hned v úvodu totiž utekl po křídle Hájek, který předložil míč kapitánu Klímovi a ten hlavou poslal hosty do rychlého vedení. Jak zápas začal, tak i pokračoval. Hosté dostávali Slovan pod tlak, k dalším brankám chyběla pouze lepší finální fáze. Hosté to zkoušeli v hodně případech přes střed hřiště, pomáhali si ale také přes levou stranu, kterou si v tomto zápase podmanil velmi dobře hrající Lukáš Hájek.

 

 

 

Do druhého poločasu šli hosté s tím, že chtějí hlavně udržet v defenzivě čisté konto a také přidat pojišťovací branku na 0:2. Obojí se ve výsledku povedlo. Hned v 56. minutě se trefil Štěpán Krůs. I přes velmi obětavý defenzivní výkon domácích hráču tak hosté vstřelili důležitý druhý gól a jelikož Slovan do té doby dopředu příliš nebezpečný nebyl, byli hosté velmi blízko třem bodům. A tak to také dopadlo. Další branka už totiž nepadla, a tak si Sušice z Plzně odvezla všechny body za výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Do Plzně jsme přijeli jako favorit utkání a proto jsme chtěli být v utkání dominantní. Z toho plynula změna v rozestavení a vysoko postavená ofenzivě. Tento záměr se nám podařilo hned v úvodu zúročit a to hned ve druhé minutě, kdy po levé straně unikl Lukáš Hájek a krásným centrem našel volného Tomáše Klímu a ten hlavou rozvlnil síť. Tato branka nás nastartovala k velmi aktivní hře, kdy jsme neustále dostávali domácí tým pod velký tlak ale chyběla nám kvalita ve finální fázi, což vyústilo ve spoustu nedotažených brankových příležitostí. Velmi dobře jsme se prosazovali ve středu pole, ale asi nejvíce hrozil z levé strany již zmiňovaný Lukáš Hájek, který byl nejlepším hráčem utkání. Do druhé půlky jsme šli s tím samým cílem tzn. přidat rychlou branku a hlavně dohrát utkání s nulou, což by byla dobrá náplast na naše nedobré defenzivní výkony z předešlých utkání. Opět jsme si vytvářeli dobré příležitosti k zakončení ale někdy nám chyběla kvalita a častokrát nám to zmařil soupeř velmi obětavými zákroky. Přesto jsme navýšili vedení na 2:0 v 58. minutě kdy po krásné kombinaci zakončil střelou na zadní tyč Štěpán Krůs. Po této brance jsem poslal do hry další dva mladé dorostence, kteří si svými výkony v tréninku řekli o nominaci a v tomto utkání potvrdili svoji kvalitu a ukázali nám, že máme opět kvalitní vklad do budoucnosti z vlastních odchovanců. Po zbytek poločasu jsme hru kontrolovali a nepustili soupeře do vážnějšího ohrožení naší branky. Jsem rád že jsme toto utkání herně i výsledkově zvládli, domácí tým byl velmi bojovný a určitě si zaslouží pochvalu za obětavost, kterou v utkání předvedl. Nás čeká ve středu dohrávka na půdě Staňkova, kde opět využijeme naše mladé kluky a doufám, že zvítězíme.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - K. Hranáč [-] , P. Matula [-] , J. Čarda [-] , M. Koranda [-] , M. Pernt [-] (71. M. Lang [-] ) , O. Nosek [-] (46. P. Macháč [-] ) , D. Daniel [-] (74. M. Kolečko [-] ) , A. Žák [-] , J. Nosek [-] (80. M. Holý [-] ) , Š. Jančík [-] (80. A. Daniel [-] )

TJ Sušice
F. Míček [-] - T. Klíma [-] , O. Míčka [-] , L. Hájek [-] , J. Králík [-] (68. V. Bauer [-] ) , Š. Krůs [-] (68. L. Karas [-] ) , V. Kopa [-] (80. P. Hubáček [-] ) , H. Vichr [-] (46. J. Kysilka [-] ) , L. Kodýdek [-] , T. Marek [-] , A. Pivetz [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ZAVADIL Jan, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Slovan se proti nám prezentoval ze všech týmů nejméně povedeným dojmem, takže věřím více Sušici - 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích