4:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:30

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Hodnotit se to snad ani nedá, fotbal opravdu katastrofální," zní z Černic. I tak ale domácí povinné body s Hradištěm získali


Branky


15. J. Nedvěd , 42. D. Oncea , 65. D. Oncea , 88. D. Oncea - 59. V. Sirotek , 65. J. Rucký
17

Hradiště body na jaře kromě jednoho případu vůbec nesbírá. Jinak tomu nebylo ani na hřišti pátých Černic. Domácí vedli o dvě branky, ve druhém poločase o vedení přišli, aby jej získali znovu zpět. Nakonec z toho byla povinná výhra, která se ale nerodila lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště mimo jedné jarní vlaštovky prohrává jedno utkání za druhým a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Černice, které chtěly napravit zaváhání z minulého utkání v přímém souboji o čtvrté místo se Slovanu se hned v 15. minutě ujali vedení. Hostující svatyni neomylně trefil Nedvěd. To ale nebylo od domácích vše. Svůj náskok před druhým poločasem zdvojnásobili. Druhou jejich branku vstřelil Oncea.

Druhý poločas začal pro mnohé překvapivě, když hosté díky Sirotkovi snížili a chvíli na to se radovali z vyrovnání, když balon dopravil do domácí sítě Rucký. Misky vah ale následně vrátil na stranu Černic znovu Oncea. Hradiště bylo dlouho na dostřel. K vyrovnání se ale nepropracovalo, naopak Černice své vedení ještě pojistily, když v 88. minutě udělal tečku za utkáním ten den střelecky velmi úspěšný Oncea.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Kotěšovec, hráč: Nedělní zápas za studeného deštivého dne jako v anglickém Stoku připomínal spíš tragikomedii, než fotbalové utkání. Hodnotit se to snad ani nedá, fotbal opravdu katastrofální, dopředu jsme se dostali jen nakopnutím meruny za obranu, kde jsme doufali, že to někdo z útočníků zakončí. Naštěstí nám tahle strategie vycházela a mi dali víc gólů než náš soupeř, což je ve fotbale to nejdůležitější. 3 body dobrý, ale v takových zápasech musíme podat lepší výkon.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Z. Daněk ml. [-] - D. Oncea [-] , J. Kreuzman [-] , K. Kuncl [-] , J. Hlaváč [-] , M. Šmídl [-] , J. Vlk [-] , T. Engl [-] , J. Nedvěd [-] , V. Kotěšovec [-] , V. Motlík [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Kačena [-] - M. Blumentritt [-] , M. Furár [-] - V. Krušina [-] - N. Bilunyk [-] - M. Beránek [-] , V. Sirotek [-] , O. Pytlík [-] , V. Krliš [-] , P. Henrich [-] , J. Rucký [-]

Počet diváků: 36. Rozhodčí: Schingler Milan - JEŽEK Petr, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Kořenek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra domácích

Tým Hradiště na jaře sbírá jen samé porážky, jen nám ho asi bylo líto, tak jsme mu darovali všechny tři body. Vypadá být odsouzený k sestupu a nemyslím si, že v Černicích by se na tom mohlo něco změnit. Domácí vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích